({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • bohus fästning

    Höstlov i södra Bohuslän

Äntligen är hösten här med sina fantastiska färger. Här i Bohuslän finns det massvis med kul aktiviteter och äventyr för Höstlovslediga barn och deras vuxna. Testa en spännande vandringsled, fika gott, måla akvarell, utforska en fästning, ta färjan till en bilfri ö, shoppa i en mysig liten butik eller ett större shoppingcenter, utmana någon i gokart eller experimentera. Ja det finns något för alla åldrar och smaker. Här har vi samlat kul tips och aktiviteter som passar för alla höstlovslediga.

Evenemang under Höstlovet

Lek, gokart, och äventyr i Kungälv

Klättra, rutcha hoppa och lek i den unika ministaden hos Barnens Lekstad. I samma byggnad ligger Laser Arena 442 där de lite större barnen kan utmana varandra. Strax intill hittar du Gokartcentralen, en miljösmart anläggning med eldriven gokart. Vill du fixa hoppborgar, popcornmaskiner och allt som gör ett kalas riktigt kul så kollar du in Allhyr som ligger strax intill.

För dig som gillar utmaningar, äventyr och höjder!

Hos Hafsten Resort finns en riktigt häftig och spännande höghöjdsbana med en mängd olika hinder och svårighetsgrader. Här finns även en Kidzbana för de minsta. Ett riktigt roligt äventyr bland trädtopparna.


Bo på hotell under höstlovet

Ta med hela familjen på SPA under höstlovet och lyxa till det med bad, kul aktiviteter och god hotellfrukost. Eller varför inte boka en natt på en fästning, perfekt för familjen som gillar äventyr.
Här hittar du fler hotell för höstlovslediga.

Vandringsleder, vattenfall och skogsäventyr!

Ge er ut på äventyr i vår vackra natur. Packa ryggsäcken med fika och utforska grottorna vid Sundsby Säteri, de fina lederna vid Fontins naturreservat eller vandra i Svartedalens skogar.
Här hittar du till några av våra barnvänliga leder

Vill ni ge er ut på längre äventyr och vandra på bilfria öar eller fina leder längs grusvägar och skogar så hittar du dem här.

En riktigt magisk plats att besöka är Lysegårdens Naturreservat med det mäktiga vattenfallet som forsar nedför berget Önekulan på 38 meter.  Parkera vid Lysegårdens Golfklubb och vandra den lilla biten till vattenfallet.