({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vinteraktiviteter

Kustnära vandring på klippor i naturreservatet Saltö med utsikt över Kosterhavet nationalpark.

Saltö

Naturreservat som bjuder på vandring i skog och på klippor med slående havsutsikt över Kosterhavets nationalpark. Här finns iordingställda grillplatser f&oum...

Västra Rossö - Kockholmen

Naturreservatet hittar du cirka 11 kilometer söder om Strömstad. Det ligger på sydvästligaste delen av Rossö och i direkt anslutning till Kosterhavets nationalpark....

Naturum Kosterhavet

Vandra på Kosteröarna

Utanför Strömstad ligger de natursköna Kosteröarna som till stor del är naturreservat. De två huvudöarna Nord- och Sydkoster är perfekta att upptäcka till fots längs stigar och markerade leder. Res hit med Kosterbåten, avgår alla dagar året om!

Färingestugan

Friluftsfrämjandets klubbstuga på Färingeön håller öppet söndagar i vinter för fika och utegrillen är igång för den som vill grilla.

Bohusleden

De variationsrika etapperna inom Strömstad kommun ligger lätt åtkomligt med trevliga etapper med vindskydd och grillplatser utmed leden.

Pulka- skridskoåkning

När snö -och isförhållanden är perfekta så kan man åka skridsko på Strömsvattnet och vid golfklubbens stuga hittar du fin pulkabacke - välkommen ut!

Poängpromenad

Varannan söndag i vinter, även Annandag jul, ordnar Idefjorden SK en poängpromenad i skogen runt Kasen. Efter avslutad runda servering öppen med våfflor och...

Vinterbild kallbadhuset i centrala Strömstad

Bastubad

Så klart finns det badplatser där du kan njuta av ett kalldopp även vintertid, men här tipsar vi om några av de platser där du kan kombinera ditt bad med en varm bastu.

Cykel och Salt i Strömstad

Grillplatser i Strömstad

Du behöver inte åka långt för att uppleva en dag med friluftsliv och grillad mat över öppen eld.