({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Populära jularrangemang

Jultorget

Julen står för dörren och vi välkomnar alla till glimrande jul i hjärtat Strömstad, på Torget! Den 25 november kl. 18 invigs Jultorget med julsång, julgranständning och så är ju tomten på plats och tar emot barnens önskelistor. Lördagar i december kommer tomten att finnas på plats, musik, lotteri och mycket mer -...

Julbord och inspirerande julmenyer

 

Ta med familj, vänner eller kollegor för att fira julen vid havet. Här kan du boka in julbord och julinspirerade julmenyer med eller utan övernattning. Välkommen!

Jul i skärgården

Passa på att fira jul & nyår i skärgården som är minst lika vacker vinter som sommartid och här hittar du traditionella julbord med en genuin julstämning och andra mysiga julaktiviteter som konserter i kyrkor ute på Sydkoster och Tjärnö. 

Ta färjan till julbordet och få en härlig båttur på köpet. På Kosteröarna kan du boka Julmiddag på Pensionat Ekenäs och kombinera med övernattning. Helger på Rossö Hamncafé serveras julfika och med båt tar du dig ut till Furholmen för att njuta av dingande julbord. 

Passa på att inhandla julklappar på julmarknad på Rossö 3:e december.  

Övernattning

Checka in i Strömstad och ta del av stans juligheter just utanför dörren eller på en camping intill havet eller mysigt ute i skärgården.

Vinterutflykt i juletider

Här tipsar vi om dagsutflykter. Allt från vandring i naturreservat, till juldagsfika i Färingestugan, poängpromenad på annandagen till grillplatser för mysfika runt brasan.