({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Julen i Strömstad 2023

När staden pyntats med juleljus och den årliga granen lyser på Torget, då är det jul i Strömstad. Stämningsfulla konserter, klappar inhandlas i små genuina butiker eller på julmarknader allt medan caféer och restauranger erbjuder varierat utbud av juliga smaker. Välkommen till jul i Strömstad!

 

Populära jularrangemang

Jultorget

Julen står för dörren och vi välkomnar alla till glimrande jul i hjärtat Strömstad, på Torget! Den 1 december kl. 18 invigs Jultorget med julsång, julgranständning och så är ju tomten på plats och tar emot barnens önskelistor. Lördagar i december kommer tomten att finnas på plats, musik, lotteri och mycket mer -...

Julbord och inspirerande julmenyer

 

Ta med familj, vänner eller kollegor för att fira julen vid havet. Här kan du boka in julbord och julinspirerade julmenyer med eller utan övernattning. Välkommen!

Jul i skärgården

Passa på att fira jul & nyår i skärgården som är minst lika vacker vinter som sommartid och här hittar du traditionella julbord med en genuin julstämning och andra mysiga julaktiviteter som konsert i kyrkan ute på Sydkoster.  

Ta färjan till julbordet och få en härlig båttur på köpet. På Kosteröarna kan du boka Julmiddag på Kläpphagen. Helger på Rossö Hamncafé serveras julfika och med båt tar du dig ut till Furholmen för att njuta av dingande julbord i december. 

Passa på att inhandla julklappar på julmarknad på Rossö 26:e november.  

03
DEC
-
17
DEC

Julbad på Kallbadhuset

Söndagar i advent bjuds det på bastubad, must & pepparkakor

Övernattning

Checka in i Strömstad och ta del av stans juligheter just utanför dörren eller på en camping intill havet eller mysigt ute i skärgården.

Vinterutflykt i juletider

Här tipsar vi om dagsutflykter. Allt från vandring i naturreservat, till juldagsfika i Färingestugan, poängpromenad på annandagen till grillplatser för mysfika runt brasan.