({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Familjetips en regnig dag i Strömstad

Det finns gott om aktiviteter för dig och din familj även när det är kallt & ruggigt. Besök Sveriges artrikaste akvarium, njut av spa & bad, ta en fika och shoppingrunda, känn historiens vingslag genom ett besök på Strömstads museum eller utforska interaktiva utställningar på naturum Kosterhavet. Här har vi samlat ett antal aktiviteter.

Se på bio på Restaurangbiografen Park.

Bada i saltvatten inomhus på Strömstad badanstalt.

Bowla, spela biljard eller shuffleboard på Strömstad Food Court Bowling. I anslutning till aktiviteetshallen finns en Sport Bar och en Food Court med mat på tema Asien, Amerika, Italien och Mexico. 

Köp med dig färska skaldjur och ät i husvagnen, stugan, på hotellrummet eller varför inte på en restaurang. 

Havsnära restauranger hittar du både i Strömstad och ute på Kosteröarna där du kan njuta av naturens skiftningar oavsett årstid. Ta en mysfika med något värmande på ett av stadens caféer. 

Besök Kosterhavets nationalparks naturum på Sydkoster.

Lek och spel i Daftöland. 

Besök konsthallen Lokstallet.

Gör en utflykt till Rossö Hamncafé med utställning om Kosterhavets nationalpark med fokus på hummerfiske. Här finns även ett fik. 

Åk en båttur med Kosterbåtarna, Selin charter eller Kust event. Du kan sitta inne i värmen och njuta av skärgården genom fönstret eller gå av på någon av öarna.

Åk på en biltur så nära norska gränsen det går! Parkera vid gamla Svinesundsbron. Ta en kort promenad ut på bron tills du ser landgränsen. Njut av utsikten och ta några minnesvärda foton med familjen, kärleken eller vännerna. Och självklart nya bron i bakgrunden.

Ta med hela familjen på skön avkoppling och tillsammanstid på Strömstad Spa och Resort.

Spela padel på någon av anläggningarna i Strömstad. 

Ta gärna på att ta shoppingrunda i centrum och passa på att inta en god lunch också!

Extra härliga familjeupplevelser!

TIPS & INSPRATION!

Mat & Fika för hela familjen