({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Välkommen till Svenljunga & Tranemo

Röd stuga, vita knutar, lokal mat

Eriksons Cottage i Ljungsarp erbjuder en helhetsupplevelse med boende, mat och miljö utöver det vanliga. Mellan sjö och skog och med tystnaden runt knuten.

Rustikt, enkelt och tyst

Med en känsla av mindfulness o tidsflykt till 1700-talet.  Backa Loges visthusbod har varsamt inretts för boende, den enda modernitet är elektriskt ljus.

Bo lantligt med hästar, får och höns.

På Grimstorpet utanför Grimsås odlas grönsakerna på gården och underbara sommarkvällar väntar dig vid egen damm med grillplats.

Unikt boende med lokalproducerad mat

Med naturreservat som granne i unika, historisk miljö hittar du verksamheten Hemma på Klev.

Våra bästa vandrings- och cykelleder

Sköna dagar, när vi låter solens strålar ge oss ny energi. Det är i år vi upplever naturen, här är det säkert utan trängsel. Snöra på dig kängorna, släng dig upp på cykeln och ge dig ut. Här har vi listat våra 5 bästa leder.

Hofsnäs Herrgård & Torpa Stenhus

Området kring Torpa Stenhus och Hofsnäs Herrgård erbjuder många upplevelser inom ett litet område. Bada, kika i saluhallen, ät middag på Hofsnäs eller gå en guidad tur på Torpa Stenhus. Här hittar du aktiviteter för både stor som liten. Området erbjuder även vackra naturområden som passar utmärkt för promenader och vandring.

#Supportyourlocal

Ät lokalt!

 

Det har kanske aldrig varit viktigare att handla från våra restauranger och lokala producenter som i dessa tider. Många av våra matställen erbjuder både utkörning och take away. Stöd våra lokala matställen så att de inte försvinner!

Tips! Följ företagen i deras social kanaler för senaste informationen.

#Supportyourlocal

Handla lokalt!

Det är inte bara våra matställen som är viktiga! Glöm inte våra lokal handlare som ofta är bäst på att ge personlig och flexibel service.

Ta kontakt idag och se om de hjälper dig med hemleverans.