({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Robert Dahlberg

5 havsnära boenden

Vill du bo havsnära? Här hittar du 5 havsnära boenden året runt i Tanum. Här kan du bo i ett unikt Storytellingrum med utsikt över Fjällbacka hamn eller njuta av ett friskt havsdopp efter bastubad på bryggan vid TanumStrand. Sätt guldkant på din boendeupplevelse! 

Stora Hotellet

Fjällbacka
Med sitt magnifika läge mitt i Galärbacken i Fjällbacka, med utsikt över bryggan och skärgården med Valön som närmsta ö, ligger Stora Hotellet. Välj mellan något av de 33 unikt inredda rummen i Newport- eller Storytelling-stil som hotellet har att erbjuda. Du kan också välja att boka deras härliga takvåning på 30kvm med egen terrass och panoramavy över Fjällbackas hamn. I anslutning till ditt boende har du flera restauranger och caféer att välja på, samt direkt närhet till hela Fjällbackas utbud. Ett unikt boende för den riktiga finsmakaren! 

storahotellet-fjallbacka.se

 

Fotograf: Alex Vizeo_Loris Monteux/Westsweden.com

Everts Sjöbod

Grebbestad
Närmare vattnet än så här kommer du knappast. I den gula varsamt renoverade sjöboden från 1800-talet tar bröderna och Ostronmästarna Lars och Per emot dig till sitt egna paradis. Här kan du välja mellan de två sviterna med egna takterasser, dubbelrum med havsutsikt eller dubbelrum utan havsutsikt. Med egen brygga, badtunna, och ostronbanken på havsbotten under dig utlovas här en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Ta chansen att följa med på ostronsafari eller fisketur i den vackra träjullen som ligger förtöjd utanför fönstret.

evertssjobod.se

 

Fotograf: Jonas Ingman

Väderöarnas Värdshus

Väderöarna
Längst ut i det bohuslänska havsbandet ligger Väderöarna. En andlöst vacker oas mitt ute i havet. Hit kan du resa året runt – sommar, vinter, vår eller höst. Du hämtas upp med båten från Hamburgsund som snabbt och säkert tar dig till Väderöarna. I Väderöarnas värdshus ryms en utsökt restaurang och mysigt boende för dig som vill stanna lite längre. Här välkomnas både privata gäster och företag som söker en unik plats för kreativa möten och konferens. Missa inte att njuta av en stund av total avslappning i bastun eller ett dopp i den saltvattenfyllda badtunnan. Du kan även välja att delta på de skaldjursupplevelser som erbjuds.  

vaderoarna.com

 

Villa Akvarellen B&B

Gerlesborg
I den varsamt renoverade Villa Akvarellen B&B kan du njuta av utsikten över den glittrande Bottnafjorden och dess omgivningar. Här finns plats för både mindre sällskap samt konferenssällskap. Med en kort promenad till havet, och ett stenkast till norra Bohusläns absoluta kulturcentrum Gerlesborgsskolan och KKV (Konstnärernas kollektivverkstad) är detta boendet för dig som värdesätter det vackra i livet.

villaakvarellen.se

 

Fotograf: Tanumstrand

TanumStrand

Grebbestad
TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar. Med promenadavstånd till det pulserande Grebbestad finner du här en oas för hela familjen. Njut av varma pooler och jacuzzi i hotellets spa, eller bastubad med havsdopp vid bryggan. Här erbjuds boende på hotell eller i stuga. Båtburna gäster är välkomna att lägga till i den vackra gästhamnen året om. Ett boende för den riktiga livsnjutaren som vill ha allt man kan önska sig på bekvämt avstånd.

tanumstrand.se

 

Upplev mer av Tanum

Välkommen till norra Bohuslän & världens vackraste skärgård! Njut av färska skaldjur och storslagen natur i världsklass. Besök det unika världsarvet vid Vitlycke och Kosterhavets marina nationalpark.

Fler havsnära boenden