({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Golf i Ulricehamn

Fotograf: Jonas Ingman

Greener och grönområden i god atmosfär

Anledningarna till att du vill gå en golfrunda kan vara många. Om banan är arton hål lång så skulle vi säkert kunna lista lika många skäl till varför du borde ta med dina klubbor till just vår pittoreska byggd. Sjöläge, vandringsleder och loppisar är bara några av dem. Resten får du upptäcka själv. Varmt välkommen!

Åsundsholm Golf & Country Club

Spela golf i vacker herrgårdsmiljö med sjönära boende och fantastisk mat

Här, i det vackra landskapet invid Åsunden, verkar det finnas särskilda förutsättningar för fullträffar. Såväl golfmässiga som litterära om vi ser till alla böcker som Birgith Sparre skrev från herrgårdens vindsvåning. Om det är den goda maten, de sköna hotellrummen eller det glittrande vattnet ska vi låta vara osagt. Vi kan bara konstatera att den som söker lugnet gärna återvänder till Åsundsholm.

Åsundsholm har en högklassig 18-hålsbana med kuperat och omväxlande landskap. Du har utsikt över Åsunden från de flesta hål. Boende finns i direkt anslutning till banan. Här hittar du även restaurang och ställplats för husbilar.

 

Åsundsholm Golf & Country Club

Ulricehamns Golfklubb

Golf med milsvida utsikt

Tillbringa härliga dagar med golfklubban i högsta hugg på en av de högst belägna banorna i sydsverige. Här spelar du på en anrik 18-hålsbana med fantastisk utsikt. Vid vackert väder kan du se både Falköping och Borås. Intill banan hittar du restaurang, ställplats för husbil, hotell och frilufsområdet Lassalyckan.

Den citynära golfbanan är perfekt för dig som vill göra något mer efter sista puten. Promenadslingor i lummig skog kantar banan så utöver eagle och birdie finns chans att verkligt fågelkvitter ackompanjerar din vistelse. Ulricehamns centrum har du fem minuters bilfärd bort och med ens har du tillgång till shopping, fiske och milslånga cykelleder.

 

Ulricehamns Golfklubb