Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Lassalyckans skiss på hur hotellet med mera ska byggas om och till.

    Fotograf: Hökerum fastigheter

Lassalyckans utveckling

På Lassalyckan händer det alltid något. Nu har en ny satsning satts igång som höjer standarden avsevärt för den redan mycket fina arenan.

Rejäl satsning

Det har funnits i planen en tid och nu börjar det bli verklighet. På bilden ser vi hur utvecklingen av hotellområdet kommer att bli. Det är en rejäl satsning på framtiden som görs. 

Mer hotell och konferens

Hotell Lassalyckan är ett etablerat och omtyckt hotell med fantastisk personal. Nu byggs det återigen till för att kunna erbjuda fler rum. De nya rummen kommer bli större och med eget pentry där självhushållning kommer kunna erbjudas. Även en större del för konferenser kommer byggas. 

Hotell Lassalyckan är ett utmärkt hotell på friluftsområdet med samma namn.

Fotograf: Klas/ulricehamnsturistbyra.se

Gym, Padel och butik

I anslutning till hotellet kommer det byggas ett gym där Lindas Träningscenter kommer öppna ytterligare en anläggning. Bredvid detta skapas en hall för padel samt en butik där nuvarande Team Sportia i Ulricehamn kommer flytta in. Sportaffären satsar vidare med sitt fokus på skidor, mtb och trail och kommer också erbjuda den mycket efterfrågade uthyrningen av mountainbike. 

Spårcentral och information

Det sker även stora nyheter på området när det gäller informationsbiten. En helt ny spårcentral anläggs. En spårcentral är en plats med information om spår, leder och annat man kan behöva veta. Det är också en startpunkt för mycket av aktiviteterna. Här kommer du kunna starta vare sig du ska åka skidor, ge dig iväg på din mtb eller vill springa eller vandra. Det blir utgångar ifrån den inhängnade centralen som alla leder till det du har tänkt att göra. 

Stärker Ulricehamn och Lassalyckan

Med denna nysatsning som görs av det lokala företaget Hökerum fastigheter stärks Ulricehamns och Lassalyckans attraktionskraft ytterligare. Mer hotellrum, uthyrning av mtb, gym, padel och konferens kommer bli ett fantastiskt tillskott på det redan så uppskattade friluftsområdet. Allt är planerat att vara klart till nästa Världscup januari 2021. Vissa delar är dock beräknade att stå klara redan hösten 2020. 

Mer om Lassalyckan