({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Nääs Slott

Ge bort ett Presentkort i julklapp

Svärfar, mormor, storebror och flickvännen. Varje år är det lika svårt att hitta den perfekta julklappen. Vi har lösningen! Ge bort ett presentkort i julklapp. En genomtänkt gåva som är uppskattad av de allra flesta. En god middag, ett träningspass med en instruktör, en avslappande spabehandling eller något annat som personen längtat efter en lång tid. Här hittar du flera tips på presentkort  i Ulricehamn. 

Cityföreningens presentkort

Ett kort som gäller på över 50 inköpsställen i Ulricehamn och Gällstad. Presentkortet fungerar på flertalet restauranger, kaféer, butiker med mera. Finns att köpa på Ica Tornet och Turistbyrån. Önskar du ett större antal vänder du dig direkt till Cityföreningen.

Julklappstips för träning, välmående och återhämtning

Om du har en kompis, partner eller annan person i din närhet som gillar träning eller återhämning är möjligheterna oändliga – bara din fantasi som sätter stopp. Det finns nämligen en hel del alternativ som passar de flesta och som garanterat kommer göra succé under granen i år.

Bjud någon du gillar på en mysig spaupplevelse

Vad är lyxigare än att ge bort ett presentkort på spa till någon som verkligen förtjänar det? Ge bort en vistelse på Lindås Spa. Här kan du välja mellan färdiga spapaket, skräddarsy ett eget eller njuta av helkroppsmassage. 

 

Spaupplevelse på Lindås Spa

Ge bort en minnesvärd matupplevelse

Ge bort en minnesvärd matupplevelse till någon du bryr dig om i jul. En god middag tillsammans i en mysig miljö slår det mesta. I Ulricehamn finns många små lokala matproducenter och matställen att besöka som erbjuder det där lilla extra. Här får du tips av några av de platser där du kan skaffa presentkort och ge bort en matupplevelse. 

Ge bort en hotellupplevelse till någon du tycker om!

Välj ett hållbarare alternativ, som ett presentkort på en övernattning. Välj bland presentkort på hotell, campingar och B&B i olika prisklasser på en vistelse i Ulricehamn.

Överraska någon med en minnesvärd upplevelse

kippa julstressen och den traditionella hetsen kring dyra och onödiga prylar. Ge bort en rolig upplevelse till dina nära och kära istället. Vi har samlat tips på massor med äventyrliga presentkort i flera olika prisklasser.