({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Glamping på Lagunen

Fotograf: Lagunen Camping och Stugor

Glamping, trädtält eller tältplats med havsutsikt

Tälta på Bohusläns inbjudande campingplatser med havet som granne och saltstänkt natur runt knuten. Välj lyxig glamping med moderna bekvämligheter eller ta campingen till nya höjder i ett trädtält.

 

Go glamping eller trädtälta i Bohuslän

Vill du slippa bära tält, tänka på sovsäck, spritkök, bångstyriga tältpinnar och ”glada” campinggrannar? Då är lyxig glamping perfekt dig. Ett ”Extra allt-tält” med moderna bekvämligheter och hotellsängar där du kan njuta av områdets vackra natur. Vill du vajas till sömns mellan trädstammar några meter upp från marken så väljer du att trädtälta. Ett grönt boende som tar camping till högre höjder.

 

Lyxig glamping med havsutsikt

Anfasteröd Gårdsvik, Ljungskile 

På en lummig sluttning mitt i Bohusläns saltstänkta innerskärgård välkomnas du av Anfasteröd Gårdsvik. Ett modernt glampingtält står redo för er ankomst och från klippan bjuds ni på en fantastisk utsikt över Ljungskiles innanhav. Här bor du gott nära naturen i ett uppvärmt safaritält med en stor altan, riktiga sängar, ett kök och badrum.

Läs mer och boka

 

Havsnära trätält och bekväm glamping

Lagunen Camping & Stugor, Strömstad

På Lagunen camping blir er glampingvistelse en naturupplevelse med extra komfort och en touch av glamour. För en perfekt mix av camping och en lyxigare hotellupplevelse så passar ett glampingtält på Canvas Camp eller nya Ocean Camp bäst. Ni kan också välja en stuga eller trätält på Wooden Camp och njuta av frukosten på egen terrass.

Läs mer och boka

 

Glampingtält med extra allt

Seläter Camping, Strömstad

Alldeles utanför Strömstad centrum ligger den lugna familjecamping Seläter Camping. Här kan ni välja extra lyxigt boende i något av de fullt utrustade glampingtälten. Ett komfortabelt campingliv med riktiga sängar för en härlig vistelse - utan att du själv behöver resa tältet.

Läs mer och boka

 

Bo i glampingtält på Sydkoster

 Kläpphagen Koster, Sydkoster

På Sydkoster i Kosterhavets marina nationalpark erbjuder Kläpphagen charmiga och lyxiga glampingtält för dig som älskar naturen och är lite äventyrlig. Vakna upp till fåglarnas kvitter med morgonsolen som dansar över tältduken, och njut av en rykande het kopp kaffe medan den friska Kosterluften ger dig styrka. I restaurangen väntar en eldig upplevelse där maten tillagas både på grillar och i vedugn.

Läs mer och boka

 

Glamping med bastu och salta bad

  Johannesvik Camping & Stugby, Kunghamn

Här bor ni bekvämt i de 24kvm stora tälten med goa sängar och naturen som granne. På utsidan finns en härlig uteplats med kvällssol, utekök och mysig belysning. För extra avkoppling igår också privat bokad bastuflotte med chans till salta dopp i havet.


Läs mer och boka

 

Lyxa till det med naturnära glamping

 Villa Bro, Brastad

Hos Villa Bro kombineras lyxig boende med närhet till naturen. Njut av fantastisk utsikt över Sveriges mest berömda klätterområde, en lugn skog, böljande landsbygdslandskap och det gamla kyrktornet Bro - allt synligt från din privata träveranda på tältsidan och skuggiga utomhus-"kaffelounge" under träden. Glampingtältet är inrett med alla bekvämligheter och en kort bit bort finns även restaurang Villa bro med toalett och dusch. 

Läs mer och boka

 

Tältplats med havsutsikt

Att tälta på någon av Bohusläns campingplatser innebär ett fritt och naturnära boende med havet som granne. På campingen finns servicehus, butiker och mängder av roliga aktiviteter. Njut av salta dopp och skärgårdsturer, upptäck områdets vandringleder, sevärdheter och restauranger. Att tälta är att njuta!

Tips på tältplatser:

Lagunen, Strömstad

Johannesvik Camping & Stugby, Kungshamn

Saltviks Camping, Grebbestad

Daftö Resort, Strömstad

Anfasteröd Gårdsvik, Ljungskile

GrebbestadFjorden, Grebbestad

Seläter, Strömstad

Hafsten Resort, Uddevalla

Hav & Logi, Skärhamn

Ramsvik Stugby & Camping, Hunnebostrand

Vindöns Camping, Orust

Fotograf: Roger Borgelid

Fler campingupplevelser

Bland klippor och salta stränder ligger campingarna i Bohuslän som ett pärlband utmed kusten. Här hittar allt från stora resorts till små gemytliga familjecampingar som erbjuder spännande aktiviteter och avkoppling.