({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Villa Weidling i Fengersfors

Fotograf: Malin Robertson Harén

Upplev våra fina Bed & Breakfast

Att bo på mindre pensionat eller B & B har aldrig varit trendigare. Antalet Bed & Breakfast i Dalsland har ökat avsevärt de senaste åren. En god nyhet för dig som uppskattar ett mindre mindre och mer intimt boende.

 

De sju som presenteras här är väldigt olika men de har alla en sak gemensamt: de erbjuder kvalitetsboende med en personlig touch.

Villa Weidling

 Fröskog, Åmål

 

Närheten till naturen, kulturen och stillheten. Endast en kort promenad från Fröskogs vackra träkyrka ligger Villa Weidling Bed & Breakfast. Här bor du gemytligt i personligt inredda rum, kan uppleva ortens naturupplevelser och ta del av konstnärscentret Not Quites spännande utbud.

villaweidlingbedandbreakfast.com

 

Kroppefjäll B&B

 Dals Rostock, Mellerud

 

Mitt i den dalsländska vildmarken ligger Kroppefjäll Bed & Breakfast. En naturskön oas med mängder av stimulerande utomhusaktiviteter i den gamla kurorten Dals Rostock. Hit har människor vallfärdat för att dricka hälsobringande vatten och naturen går som en grön tråd genom Kroppefjäll B&B. Med Kroppefjälls naturreservat runt knuten så erbjuds en mängd pulshöjande aktiviteter. 

kroppefjall.com

 

Fotograf: François Struzik

Nordic Refuge

 Fröskog, Åmål
Ett elegant och bekvämt Bed & Breakfast som erbjuder fyra stora rum med eget badrum. Nordic Refuge ligger i den lilla byn Fröskog i hjärtat av Dalsland, i en nyrenoverad kulturarvsskolbyggnad från 30-talet. Inredningen är samtida med klassiska skandinaviska möbler med en atmosvär av ljus, tystnad och natur. Det blommande konstnärernas kulturcenter i Fengersfors Not Quite är ett stenkast bort.

nordicrefuge.se

 

Vita huset vid Stora Le

 Nössemark, Dals-Ed

 

En mil från nationalparken Tresticklan i Nössemark hittar du Vita huset vid Stora Le, ett bed and breakfast i en magnifik villa som byggdes 1932. Som gäst bor du bekvämt, nära naturen och vildmarken i ljusa, fräscha och rymliga rum. Rummen går enkelt att komplettera med extrasängar vilket gör att de fungerar för såväl ensamresenären som barnfamiljen. Alla rum har ett pentry för tillagning av enklare måltider. Rummen har också egen toalett.

vitahusetvidstorale.se

 

Fotograf: Villa Smile

Villa Smile

 Nössemark, Dals-Ed
Naturnära boende på en lantgård vid sjön Stora Le. Härifrån kan man varje dag börja en ny upplevelse mitt i naturen. Hyr en kanot med utrustning för övernattning i naturen eller en cykel för att se det vacka Nössemark. Vandra i Tresticklans Nationalpark som inte liger långt härifrån. 

villa-smile.se

 

Idala B&B

 Skållerud
Där asfalt förvandlas till en liten skogsväg, finner du detta tuffa Bed & Breakfast som ligger nära skogen mot en ås där rådjuren ofta promenerar genom trädgården. Centralt beläget i Dalsland nära turistattraktioner som Håverud med sin akvedukten, Dalslands konstmuseum och vackra Skållerud kyrka.

idala-bb.se

 

Fotograf: Christiane Dietz

Dals Långeds B&B

 Dals Långed
Hus med plats för fem personer med trädgård, grill och garage. Nära till såväl Steneby konsthall som Baldersnäs och flera vandringsleder. Perfekt för dig som vill kunna låsa in din MC, cykel eller bil på natten. 

Läs mer

 

Fler B&B i Dalsland

Det finns massor av B&B att välja mellan i Dalsland. Hittade du inte vad du letade efter så finns det fler att läsa om.

Hitta och boka enkelt ditt boende

Vi har samlat massor av bokningsbara aktiviteter och boenden på ett ställe.

Mer att upptäcka i Dalsland

Det finns mycket att se och göra i Dalsland. Naturen finns alltid runt hörnet och kulturen frodas. Så oavsett om du vill hålla pulsen uppe eller varva ner och bara njuta så har vi något för just dig.

 

Andra har också läst...