({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Trollhättan och Vänersborg

Välkommen till Trollhättan och Vänersborg. Två städer som bildar en destination fylld med spännande historia, vattenfall, älgar, Saab-bilar, naturupplevelser, en hel del god mat och mycket mer. Här hittar du Trollhättans fall- och slussområde, Sveriges största sjö Vänern och Ekoparken Halle- och Hunneberg.

 

Sommaräventyr i Trollhättan Vänersborg

Sommaren är en fantastisk tid att upptäcka Trollhättan och Vänersborg. Upplev äventyr ute i den vackra naturen, besök temalekplatser, ät gott med utsikt över vattnet eller besök en av våra populära festivaler under sommaren.

Diggiloo - 29 juli

Sveriges största sommarturné kommer till Sanden i Vänersborg och bjuder på en helkväll med hits och klassiker samt en hel del humor och glädje.

Subkult - 7-9 juli

Festival med inriktning mot subkulturella och normöverskridande intressen, livsstilar och uttryck i Vänersborg. Subkult bjuder på musik, konst, dans, shower, teater och mer.

Fallens Dagar - 15-17 juli

Sveriges äldsta stadsfestival är tillbaka och bjuder på storslagen musik, roliga aktiviteter, framträdanden, tävlingar och mycket mer i Trollhättan.

Inför ditt besök

Det finns mycket att se och göra i Trollhättan och Vänersborg. Därför har vi på turistbyrån samlat lite inspiration inför och under ditt besök. Populära besöksmål, lokaltrafik, guider och mycket mer.