({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Cykla i Dalsland

”Det är som att cykla i ett gigantiskt konstgalleri”

Dalsland är som gjort för naturupplevelser på två hjul. Våra glest trafikerade landsvägar och fina grusvägar länkar ihop byar, kyrkor, loppisar, museum, caféer, konstnärsateljéer längs landsbygden. Våra skogar och berg ger dig som är MTB-entusiast många möjligheter och något att bita i. 

Gör det enkelt - boka ett cykelpaketpaket

Cykla och bo gott i Dalsland. Vi har listat flera färdiga paketerbjudanden och cykelresor där boende och mat ingår. Allt du behöver för en fin cykelsemester.

Cykla gravel i Dalsland – Sveriges graveldestination

Dalsland är en riktig dröm för gravelcyklister. Här kan du cykla i timmar utan att möta bilar, och det finns gott om ställen att stanna till för en fika- eller lunchpaus.

Cykeluthyrare

Har du ingen egen cykel? Då kan du hyra en hos någon av våra cykeluthyrare.

Guidning med cykeln som utgångspunkt i Dalsland

Proffsiga entreprenörer och unik lokalkännedom om stigar, vägar och smultronställen. Tillsammans med Dalsland Experience kommer ni tillsammans skapa minnen för livet. 

Cykelresor

Cykla på grusvägar i Dalsland

The green leaf gravel challenge

18 - 21 maj 2023
En weekend med cykeläventyr och utmaningar. 402 km på gravelcykel genom Dalsland, torsdag till söndag med guide från The Dalsland Experience. Du bor på unika Upperud 9:9

Kvinna cyklar på grusväg i Dalsland

Cykelhelg i Dalsland

3-5 juni
Anmäl dig till 3 dagars cykling och cykla guidade turer genom Dalsland. Det blir mtb, gravel och landsvägscykling i varierande former och svårighetsgrad, du väljer vilka du vill följ...

Dalsland experience med cykel

The lake district - A gravel experience

16- 18 juni, 18-20 aug eller 22-24 sep
Kom och gör vår lokala guide sällskap under en weekend av makalös cykling på lantliga vägar i ett fantastiskt landskap. Du bor på Nordic Refuge i Fröskog. 

Cykelevent och tävlingar

Cykelevenemang 2024

Trampa dressin

Att cykla dressin är spännande och lätt på samma gång. Det rullar nämligen på rätt bra när stålhjul möter stålräls. Och inte kan du cykla vilse heller... det är bara att följa spåret.