({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Cykla i Dalsland

”Det är som att cykla i ett gigantiskt konstgalleri”

Dalsland är som gjort för naturupplevelser på två hjul. Våra glest trafikerade landsvägar och fina grusvägar länkar ihop byar, kyrkor, loppisar, museum, caféer, konstnärsateljéer längs landsbygden. Våra skogar och berg ger dig som är MTB-entusiast många möjligheter och något att bita i. 

Cykeluthyrare

Har du ingen egen cykel? Då kan du hyra en hos någon av våra cykeluthyrare.

Guidning med cykeln som utgångspunkt i Dalsland

Proffsiga entreprenörer och unik lokalkännedom om stigar, vägar och smultronställen. Tillsammans med Dalsland Experience kommer ni tillsammans skapa minnen för livet. 

Cykelresor

Härliga landsvägar & ett silo

Utforska landskapet på cykel och spendera helgen i en lyxig silo. Vägarna länkar ihop byar, kyrkor, torp, loppisar, museum, caféer, konstnärsateljéer. Avsluta med bad, bastu och god mat. 

Cykelglädje på Kroppefjäll

2 nätter på Kroppefjäll B&B omgiven av vacker skog och sjöar. Bikepark ligger bara ett stenkast bort. Boka till en lärorik guidning med MTB-guiden Per-Erik.

Herrgårdsliv och cykelturer

2 nätter på Baldersnäs Herrgård. Njut av cykling med många sevärdheter längs vägen. Återvänd till en flerrätters middag på och bastubad...

Sommarens event och tävlingar

Cykelevenemang 2022

Trampa dressin

Att cykla dressin är spännande och lätt på samma gång. Det rullar nämligen på rätt bra när stålhjul möter stålräls. Och inte kan du cykla vilse heller... det är bara att följa spåret.