({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vandra i Dalsland

Upptäck Dalslands stillsamma vildmark till fots

Att vandra i Dalsland är att ströva i timmar på våra kvartsitberg och njuta av vidsträckta vyer. Att gå djupt in i skogen och passera sjöar och torpruiner. Hoppa mellan klipporna i Vänerskärgården eller vandra 100 km genom landskapet i forna pilgrimers fotspår. Det finns massor av nya platser och leder att upptäcka. Låt oss komma med lite idéer inför ditt nästa vandringsäventyr.

Gör det enkelt - boka ett vandringspaket

Det ska vara lätt att ta sig ut i naturen. Därför har vi listat flera färdiga paketerbjudanden och vandringsresor där boende och mat ingår. Smidigare än så kan det knappast bli!

Råd och tips när du ska ut i naturen

Kartor, packning, matlagning och barn. Vi har samlat tips, inspiration och information så att du kan känna dig förberedd när du ska ut i naturen.

Guide till naturreservaten i Dalsland

En vägvisare från från boken "Natur i Dalsland " med information om över 70 olika naturområden. Artiklar, kartor och massor av kunskap.

Vandra på Kroppefjäll

Med sina många naturreservat och många leder håller Kroppefjäll på att bli en vandringsdestination av rang. På var sin sida av fjället hittar du fint boende och leder som räcker i dagar.

Den 54 kilometer långa Kroppefjällsleden går i en naturskön rundslinga uppdelad i två ettapper över Kroppefjäll.