({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Mat & Dryck

    Grönsaker

Ät gott i Dalsland

I Dalsland gillar vi mat. Mat med närproducerade råvaror och lokal förankring. Jordbruk, jakt och natur präglar Dalsland vilket avspeglas i de flesta menyer. Våra restauranger hämtar gärna inspiration och ingredienser från naturen och det är inte ovanligt att du hittar något du aldrig smakat tidigare på tallriken.

Not Quite- café & bistro

Genuint, rustikt, kreativt och med lokala råvaror. Granne med stenugnsbageriet som förser bistron med nybakat. Vagnaska alternativ finns alltid på menyn.

Öjentorps Kök

Öjentorps Kök huserar på Baldersnäs Herrgård. Omgivningarna runt herrgården reflekterar menyn. Med hög ambition borgar vi för lustfyllda smaker och kvalitet in...

Köra 10 mil för en pizza?

När Brukets Godaste stenugnsbageri öppnar för fredagspizza gäller det att passa på. Kan vara en av Västsveriges godaste och mest spännande pizzor. Men du måste boka i tid. De har alltid 4 pizzor på menyn men varje gång bjuder de in en god vän att komponera ihop sin egen unika pizza som säljs hela kvällen.

Genuint mathantverk

Berika din upplevelse med att besöka några av dem och fyll din matkasse med gediget mathantverk. Koppla på smaklökarna och njut av allt som odlats fram, producerats och lagats till på caféerna och restaurangerna i Dalsland.

Hamrane bak- och kaffestuga

den flera 100 år gamla stugan bakas allt enligt gammal dalsländsk tradition med vedeldade stenhällsugn. Njut av klengås och drick nybryggt kaffe.

Café Bonaparte

Strax intill Dalslands Konstmuseum ligger Café Bonaparte. Sitt i caféet eller på glasverandan och njuta av en kopp kaffe och något sött. Under soliga dagar kan...