({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Paddla i solnedgång.

    Naturupplevelser på dagen. Skön säng på kvällen.

 

Hitta spännande paketerbjudanden i Dalsland

Vi har kombinerat spännande naturupplevelser med trevliga boenden som alla har anpassat sina verksamheter för att du ska kunna planera din semester på ett tryggt sätt. Det enda du behöver göra är att välja och boka!

 

Lev landsbygdsdrömmen på Kroppefjäll B&B

2 nätter. Besök i småskalig odling & unika möten. Alla måltider ingår.  

Drömmer du om magiska naturupplevelser, pittoreska röda stugor, att skörda dina egna grönsaker och laga mat ute över öppen eld? Vill du träffa unika personer som valt livet på landet framför staden? Då ska du besöka Kroppefjäll B&B. 

Njutpaddla med herrgårdslyx

2 nätter. Kajakkurs, paddelturer och exklusiva måltider.

Ta med kompisgänget till Baldersnäs Herrgård för härlig paddling och bekvämt boende och god mat i anrik miljö. Er paddelcoach lär er allt ni behöver för att säkert och avslappnat kunna njuta av Dalslands vackra sjölandskap i era kajaker. När ni kommer tillbaka väntar en 3-rätters meny och en varm bastu vid sjön.  

Klassisk Kanalresa

2 nätter. Dagstur med turbåt, hotell och alla måltider ingår.

Njut av en heldag ombord på en charmig sekelskiftesbåt som tar dig förbi pittoreska slussar, storlagen natur och inte minst - akvedukten i Håverud medan du slappnar av, äter en utsökt lunch med god dryck och bara låter dig föras med. Börja och avsluta resan med en kväll på sjönära hotell. Du väljer själv om du vill börja din resa i Bengtsfors eller Håverud.

Familjeäventyr på Ragnerud

2 nätter. Stuga, mat och kanoter ingår.

Hos Ragnerudssjöns camping & stugby finns det aktiviteter för en hel sommar. Natur, vandringsstigar, cykelleder, sjö för bad och paddling. Och så klart glass! När du hyr en stuga ingår det mesta, till och med mat - så att du och familjen kan komma som ni är och bara ha kul. 

Paddla och bo i eremitstuga hos Swedish Country Living

3 nätter. Paddla, njut av gårdsfrukostar och middag vid bryggan

Gillar du att färdas på lugna vatten? Då är Swedish Country Livings paket med paddelturer i Dalslands kanal perfekt för dig. Eremitstugorna hos Swedish Country Living har varken el eller rinnande vatten men allt du behöver och de är härligt lyxiga. Byggda med naturmaterial från platsen som trä, skiffer och återbrukat byggmaterial. Varje hus har en egen stil som speglar traditionella byggnadsmetoder. 

Pilgrimsvandra i höst

2 nätter. Vandra på storslagna pilgrimsleden och bo i lyxig silo.

Ta en helg i Dalsland i höst och ge dig ut till fots i naturen på lagom långa turer runt sjön eller längs Pilgrimsleden. Spana in närområdet och spendera helgen i en lyxig silo. Bekvämt och unikt boende
med god, hemlagad mat i säsong. Kan bokas i sep - nov.