({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Paddla i solnedgång.

    I Dalsland är det lätt att ta sig ut i naturen

 

Hitta höstens erbjudanden i Dalsland

Vi har kombinerat spännande naturupplevelser med trevliga boenden som alla har anpassat sina verksamheter för att du ska kunna planera din semester på ett tryggt sätt. Det enda du behöver göra är att välja och boka!

 

Vandringsäventyr på Ragnerud

2 nätter. Stuga, mat och kartmaterial ingår.
Kan bokas från mitten av april till 24 oktober

Ragnerud ligger vackert direkt vid sjön omgiven av vackra naturreservat. Här hittar du varierad vandring som passar både den som vill gå mil efter mil på slingrande vandringsstig men också familjen som bara vill gå några kilometer och grilla korv. Varva era vandringsturer med minigolf, paddling och bad i bastun vid sjön. Missa inte en middag på deras välrenommerade restaurang. 

Höstlov på Dalslands aktiviteter

Heldag- och tvådagarspaket med äventyr och naturupplevelser
Hela V. 44

Zipline, höghöjdsbana, bushcraft, ridning och älgpark. Hos Dalslands Aktiviteter väntar äventyret. Välj mellan vildmarksupplevelser eller höghöjdsäventyr. Övernatta i en egen kåta vid sjön Iväg. Boka till en kväll i badtunnan och ett fint grillpaket. Här finns något både för barn, vuxna och för hela familjen.  

Höstlovs paket Upperud 9:9

3 nätter. Bo mysigt i silo och utforska skogar, kultur och loppisar
Lördag till tisdag eller torsdag till söndag V.44 2021

Ta en långhelg i Dalsland på höstlovet. Bo i den ombyggda gamla spannmålssilon vid vattnet och lyxa till det med hotellfrukost. Utforska ett av Sveriges minsta och sjörikaste landskap där filmen Ronja Rövardotter spelades in. Här finns härlig natur runt knuten, fina besöksmål inom korta avstånd och mysiga rum att bara vara i.

 

Paddla och bo i eremitstuga hos Swedish Country Living

3 nätter. Paddla, njut av gårdsfrukostar och middag vid brasan
Kan bokas fram till 31 oktober

Gillar du att färdas på lugna vatten? Då är Swedish Country Livings paket med paddelturer i Dalslands kanal perfekt för dig. Eremitstugorna hos Swedish Country Living har varken el eller rinnande vatten men allt du behöver och de är härligt lyxiga. Byggda med naturmaterial från platsen som trä, skiffer och återbrukat byggmaterial. Varje hus har en egen stil som speglar traditionella byggnadsmetoder. 

Utomhusmatlagning och naturupplevelser på Kroppefjäll B&B

2 nätter. Alla måltider ingår. Hundar är välkomna. 

Längtar du ut i naturen? Vandra i skogen med din fyrbenta vän, laga mat över öppen eld och landa i en härlig säng på kvällen. Blicka ut över vidsträckta vyer och ta ett friskt dopp i en sjö. Välkommen till Kroppefjäll B&B.

Njutpaddla med herrgårdslyx

2 nätter. Kajakkurs, paddelturer och exklusiva måltider.
Kan bokas från slutet av mars till mitten av december

Ta med kompisgänget till Baldersnäs Herrgård för härlig paddling och bekvämt boende och god mat i anrik miljö. Er paddelcoach lär er allt ni behöver för att säkert och avslappnat kunna njuta av Dalslands vackra sjölandskap i era kajaker. När ni kommer tillbaka väntar en 3-rätters meny och en varm bastu vid sjön.  

Hyr en stuga med båt vid Dalslands kanal

Boka hel eller halv vecka. Båt ingår i hyran.

Bo fint vid vattnet med en egen båt och naturen runt hörnet. En perfekt utgångspunkt för fisketurer, långa promenader i skogen, svampjakt eller kaffestunder med utsikt över sjön. Alla Dalslands kanals stugor har ett fantastiskt läge vid vattnet och är en del av 150 års stolt historia. De flesta av stugorna är nyrenoverade men har fått behålla sin ursprungliga charm och spåren efter alla generationer av slussvaktare som bott här.