({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Paddla i solnedgång.

    Naturupplevelser på dagen. Skön säng på kvällen.

 

Sommarens bästa paketerbjudanden i Dalsland

Vi har kombinerat spännande naturupplevelser med trevliga boenden som alla har anpassat sina verksamheter för att du ska kunna planera din semester på ett tryggt sätt. Det enda du behöver göra är att välja och boka!

 

Lev landsbygdsdrömmen på Kroppefjäll B&B

3 nätter. Besök i småskalig odling & unika möten. Alla måltider ingår.  

Drömmer du om magiska naturupplevelser, pittoreska röda stugor, att skörda dina egna grönsaker och laga mat ute över öppen eld? Vill du träffa unika personer som valt livet på landet framför staden? Då ska du besöka Kroppefjäll B&B. 

Njutpaddla med herrgårdslyx

2 nätter. Kajakkurs, paddelturer och exklusiva måltider.

Ta med kompisgänget till Baldersnäs Herrgård för härlig paddling och bekvämt boende och god mat i anrik miljö. Er paddelcoach lär er allt ni behöver för att säkert och avslappnat kunna njuta av Dalslands vackra sjölandskap i era kajaker. När ni kommer tillbaka väntar en 3-rätters meny och en varm bastu vid sjön.  

Klassisk Kanalresa

2 nätter. Dagstur med turbåt, hotell och alla måltider ingår.

Njut av en heldag ombord på en charmig sekelskiftesbåt som tar dig förbi pittoreska slussar, storlagen natur och inte minst - akvedukten i Håverud medan du slappnar av, äter en utsökt lunch med god dryck och bara låter dig föras med. Börja och avsluta resan med en kväll på sjönära hotell. Du väljer själv om du vill börja din resa i Bengtsfors eller Håverud.

Familjeäventyr på Ragnerud

2 nätter. Stuga, mat och kanoter ingår.

Hos Ragnerudssjöns camping & stugby finns det aktiviteter för en hel sommar. Natur, vandringsstigar, cykelleder, sjö för bad och paddling. Och så klart glass! När du hyr en stuga ingår det mesta, till och med mat - så att du och familjen kan komma som ni är och bara ha kul. 

Stugsemestra på sjön

1 -6 nätter. SUP-bräda och flytvästar ingår.

 Här i Dalsland tar vi drömmen om en liten stuga vid sjön ett steg längre: Upplev friheten av en stugsemester PÅ sjön, eller flera sjöar för den delen. Med de här finurliga ekipagen kan du slussa från sjö till sjö. Du bor bekvämt, ankrar där du trivs och njuter av en semester i total frihet!

 

The 72 hour cabin - De unika glashusen som tog världen med storm

The 72 hour cabin innebär att du spenderar 72 timmar i ett litet glashus med skogen och sjön som enda sällskap. Du behöver inte bry dig om någonting annat än dig själv. Inte ens vad du ska äta till middag. Allting är ordnat. Glashusen ligger väl avskilda från omvärlden men ändå nära till bekvämligheter. Varför inte starta dagen med att ta roddbåten ut på en fisketur i gryningsljuset? Bortkopplad från vardagsbruset kommer du långsamt ikapp dig själv.