({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Paket för härliga höstdagar i Dalsland

 

Dalsland på hösten är något alldeles särskilt. Här hittar du ett av sveriges sjörikaste områden med orörd natur och genuina upplevelser med alla förutsättningar för att ge dig en rejäl boost av både återhämtning och välbefinnande medan landskapet skiftar färg.  

Vi tycker att det ska vara enkelt och bekvämt att njuta av naturen. Därför har vi kombinerat härliga naturupplevelser med fint boende och god mat. Oavsett om du vill vandra storslaget, paddla från sjö till sjö eller bara njuta av sjöutsikten och lugnet, har vi ett paket som passar dig. Det enda du behöver göra är att välja och boka så sköter vi resten. 

 

Minisemester med höstmys

Hitta lugnet i naturen, njut av långa kaffestunder och god mat i stillheten. Upptäck nya platser, se träden ändra färg, plocka blåbär och svamp.

En aktiv weekend i Dalsland

Finns det något härligare än en lång vandringstur rakt ut i vildmarken, att paddla på stilla sjöar eller upptäcka nya platser på cykel?

Naturlyx i Dalsland

Glöm triangakök och tält. Tänk 5 rätters middag, relax i bastu eller badtunna och magiskt boende inramat av vacker natur.

Ta med familjen på äventyr i Dalsland

Träffa skogens konung, klättra som en ekorre bland trädtopparna eller bli stugkapten för några dagar.