({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fiske på Dalslands kanal.

    Naturupplevelser på dagen. Skön säng på kvällen.

Stadsnära fiske på Vänern

2 nätter på stadshotell med guidat sportfiske.
Alla måltider ingår.  

Bo på anrika Åmåls Stadshotell och upplev Dalslands bästa fiske med Sportfishing Dalsland. Alla måltider ingår. Med er lokala och erfarna fiskeguide får ni uppleva gäddtrolling eller spinnfiske på Vänern.

Weekend med fiskeupplevelse i flytring

2 hotellnätter, flytringsfiske med guide
Att fiska i flytring är ett rofyllt och samtidigt spännande sätt att fiska. Kul för både kompisgäng och familj. Här finns chansen att få riktigt fina regnbågsöringar.

Fiska gädda & abborre med guide

2 hotellnätter & guidad fisketur
Njut av naturen och fiska från båt tillsammans med guide på sjöarna kring Ed. Passar både nybörjare och erfarna fiskefantaster. Ni bor i stor terrasslägenhet med utsikt mot sjön Lilla Le.

Stuga med fiskepaket

Stuga vid sjön. Båt & fiskeutrustning ingår
Boka en stuga där båt och all fiskeutrustning redan väntar på dig när du anländer.  Oavsett om du vill ha sportfiske med tuffa tag eller en lugn weekend vid sjön så finns ett fiskepaket med stuga för dig.

Mysfiske - naturupplevelsen är grejen

Bo på fint B&B eller i en egen lappkåta
Upplev naturen och dra upp en abborre eller två. Att fiska behöver inte alltid handla om att dra upp den största fisken. Det kan också vara ett sätt att umgås, hitta lugnet eller bara komma bort ett tag.

Vill du läsa mer om Dalsland?

I Dalsland finns alla förutsättningar för att ge dig en naturskön semester. De bästa tipsen hittar du på vår officiella besökssida.