({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Marcus Eldh

Fotograf: Marcus Westberg

23 tips på hur du kan få fler bokningar     - genom att förbättra din hemsida

Hur nöjd är du med din hemsida? Ingen hemsida är ju perfekt, men de allra flesta hemsidor skulle kunna förbättras för att bli mer säljande.

Destination Läckö-Kinnekulle bjuder in till det här morgonföredraget och är väldigt glada över att kunna presentera Marcus Eldh som föreläsare! Vår VD Anna Ohlin Ek kommer också vara på plats för att berätta kort om Destination Läckö-Kinnekulles verksamhetsuppdrag och svara på eventuella frågor. 

Marcus Eldh driver det prisbelönta turismföretaget WildSweden och har närmre 20 års erfarenhet av att skapa och sälja upplevelser. Han har insett att hemsidan är viktig och att små justeringar kan leda till att fler väljer att boka.

I det här föredraget ger han hela 23 superbra och konkreta tips på hur företag inom turism- och besöksnäringen kan rätta till misstagen på sina hemsidor, som i sin tur kommer förbättra bokningsläget markant! 

Exemplena under föredraget är illustrerande på vad man kan göra för att förbättra sin hemsida. Efter föreläsningen får man sedan en checklista som man kan stämma av gentemot sin egna. Ett effektivt och inte minst sagt tacksamt sätt att få upp ögonen för enkla misstag, för att sedan snabbt kunna påbörja sina förbättringar. 

Dag: 2/2-2023

Tid: Kl 8:00 för mingel och kaffe. Kl 8:15 Anna Ohlin Ek berättar om verksamhetsuppdrag. Kl 8:30-9:30 Marcus Eldh föreläser. Tid för frågor finns efteråt till båda parter.  

Plats: Marcus Eldh föreläser digitalt. Men vi ses på plats i Lidbeckska huset, Handelsboden, och lyssnar gemensamt.

Kostnad: Gratis

Anmälan sker här

OBS! Anmäl dig senast 30/1. Anmälan är stängd. Maila nedan mail för reservlista.

För frågor & mer info kontakta Paulina Kron, Projektledare Onlinebokningsbar Besöksnäring i Destination Läckö-Kinnekulle. 0510-234 12. paulina.kron@lackokinnekulle.se 

Projektet vänder sig till företag och föreningar som har turistiska produkter som går, eller skulle kunna gå, att boka men som idag inte finns tillgängliga digitalt. De företag projektet ser behovet hos är de som klassas på ”Sverige- och Norden- nivå” enligt Turistrådets kvalificeringsmodell, ”Sverige Norden-Världen” och då inte har tillgång till det stöd som Turistrådet Västsverige erbjuder. Inom besöksnäringen är det småföretagare och föreningar som står för det mesta av destinationens utbud och innehåll i form av till exempel båtturer, guidade natur- och kulturupplevelser, provsmakningar av olika slag, biljetter till evenemang med mera som ännu inte är onlinebokningsbara. 

Projektet pågår fram tills Oktober 2023. 

image401z.pngimagewa83q.png