({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Familj sitter på brygga i centrala Strömstad

    Strömstad & Kosterhavet

Kosteröarna

Besök en riktig skärgårdsidyll under din vistelse i Strömstad. Öarna Nord- och Sydkoster är ett perfekt utflyktsmål för den som vill uppleva slående vacker natur och hänförande vyer på cykel eller till fots. Mat och fika finns på båda öarna och vill du övernatta så finns boende för alla smaker.

Kosterhavets nationalpark

Besök Sveriges enda marina nationalpark med unik marina livet, havsvidderna, skärgårdskänslan, kobbarna, öarna – det är lätt att förälska sig i de här omgivningarna!

Kolla in härliga filmen om Sommarstaden

Natur- och friluftsliv

Ta dig ut till våra vackra naturområden både på land och till havs. Dessutom är nära till det mesta och utbudet av aktiviteter är stor.

Omtyckta besöksmål

Våra besöksmål ligger nära och många kan besökas året om.

Se & Göra

Båttur, sälsafari, snorkling, havsfiske, spa & bad och naturguidning är några upplevelser vi varmt rekommenderar. Passa även på att paddla, vandra, cykla och golfa i inbjudande skärgårdsmiljö. Missa inte heller våra populära besöksmål och det rika kulturliv. 

Vandra

Upptäck våra fina naturmiljöer till fots, vandra i skärgården eller ta en tur på någon av våra vandringsleder och njut av Bohuslänska inlandet.

Cykla

Cykla i Strömstads omgivningar, ute på vackra Kosteröarna och njut av närheten till havet. Här tipsar vi om fina turer och sevärdheter i vårt området,

Bra att veta

När du besöker Strömstad kan det vara bra att veta vissa saker i förväg eller när du är på plats!

Strömstad Turistinformation

Vi tipsar gärna om vad som finns att se och göra, trevliga caféer & restauranger, upplevelser och vad som är på gång. Du hittar oss i Gamla Tullhuset vid...

Information för besökare i coronatider

Som besökare ska du känna dig trygg med att du inte behöver trängas på allmänna platser. Butiker och restauranger tar ansvar och ser till att skapa förutsättningar för att besök kan ske säkert.