({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Alla hjärtans dag - Fira kärleken i Ulricehamn!

Kärleken checkar in - Bo på hotell

Unna er lite lugn och ro, ta in på hotell och ta en paus från vardagen.

Hotell Bogesund bor ni i hjärtat av Ulricehamn med utsikt över Åsunden. Bo i ett smakfullt inrett rum med noga utvald design och kvalitet från erkända tillverkare i bygden. Vackra textilier från Bogesunds Väveri, levande tapeter från Sandbergs och designade golv från Bolon sätter guldkant på din vistelse. För att du ska kunna koppla av ordentligt finns här en relaxavdelning med bastu och panoramautsikt över sjön. 

Hotell Lassalyckan är ett modernt hotell för dig som vill kombinera sportiga aktiviteter med skön avslappning och god mat. Här bor du alldeles intill skidspåren. På Hotell Lassalyckan blandas allt det goda och njutningsfulla från förra seklets klassiska hotell med moderna utmaningar, upplevelser och bekvämligheter.

 

Mysig småstadsshopping

Strosa runt bland de pittoreska husen, kullerstensgatorna och butikerna ligger tätt. Här får du uppleva en mysig småstadsshopping. I Ulricehamn City hittar du välkända varukedjor som blandas med fräscha boutiquer och affärer. Genom sitt kunnande, sin service och sitt trevliga bemötande ser handlarna till att du får det du söker. Utanför Ulricehamns stadskärna hittar du den lilla shoppingbyn Gällstad med de stora varumärkena! På en plats olik alla andra erbjuder de ett brett och unikt sortiment. I Gällstad hittar du alltid hög kvalité och ett pris som är värt resan.

 

Avkopplande spadag

Fira alla hjärtans dag med någon du tycker om med en härlig spavistelse. Väck kroppen och få energi. Koppla av & njut av varandras sällskap. Passa på att unna er en skön behandling, kanske en duobehandling. 

Välj bland Lindås SPA på landsbygden med naturen runt knuten eller Mitt i Sjön med sjö utsikt vart du än vänder dig. 

Njut av god mat och av varandras sällskap

Kärlek och mat hör självklart ihop, så förgyll din dag med ett besök på någon av Ulricehamns mysiga restauranger och fresta smaklökarna. 

Restaurang Sture serverar alla hjärtans dagmeny och ger dig en upplevelse i romantisk miljö. Klicka här för att komma till menyn.