({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
alla hjärtans dag med rosor

Fira alla hjärtans dag i Ulricehamn

Kärleken checkar in

Överraska din partner med en lyxig hotellövernattning. Checka in, andas ut och ta en paus från vardagen. På Hotell Bogesund bor ni i hjärtat av Ulricehamn med utsikt över Åsunden. Bo i ett smakfullt inrett rum med noga utvald design och kvalitet från erkända tillverkare i bygden. Vackra textilier från Bogesunds Väveri, levande tapeter från Sandbergs och designade golv från Bolon sätter guldkant på din vistelse. För att du ska kunna koppla av ordentligt finns här en relaxavdelning med bastu och panoramautsikt över sjön.

Fotograf: Linne Persson

Hotell Lassalyckan är ett modernt hotell för dig som vill kombinera sportiga aktiviteter med skön avslappning och god mat. Här bor du alldeles intill skidspåren. På Hotell Lassalyckan blandas allt det goda och njutningsfulla från förra seklets klassiska hotell med moderna utmaningar, upplevelser och bekvämligheter.

 

Mysig shopping

Strosa runt bland de pittoreska husen och kullerstensgatorna där butikerna ligger tätt. Här får du uppleva en mysig småstadsshopping. I Ulricehamn hittar du välkända varukedjor som blandas med fräscha boutiquer och affärer. Genom sitt kunnande, service och trevliga bemötande ser handlarna till att du hittar det du söker.

Fotograf: Anders Jungemark

Utanför Ulricehamns stadskärna hittar du den lilla shoppingbyn Gällstad med de stora varumärkena! På en plats olik alla andra erbjuder de ett brett och unikt sortiment. I Gällstad hittar du alltid hög kvalité och ett pris som är värt resan.

 

Släpp stressen och ge tid till varandra

Fira alla hjärtans dag med någon du tycker om med en härlig spavistelse. Väck kroppen och få energi. Koppla av & njut av varandras sällskap. Passa på att unna er en skön behandling tillsammans.

Fotograf: CHRISTOPHER SCHAUZ

Lindås SPA passar dig som letar efter ett unikt och personligt spa. Det ligger på landsbygden där du har lugn och ro samt naturen runt knuten. På Mitt i Sjön har du sjöutsikt vart du än vänder dig. Där erbjuds behandlingar inom massage, hälsa och friskvård. I alla behandlingar ingår ett dopp i Åsunden och tillgång till bastu.

 

Avnjut en riktigt härlig middag

Kärlek och mat hör självklart ihop, så förgyll din speciella dag med ett besök på någon av Ulricehamns mysiga restauranger och fresta smaklökarna. Är du ute efter en kaffe eller fikastund kan du välja bland ett av många Ulricehamns mysiga caféer.

Fotograf: Jonas Ingman