({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Man sitter framför skärmar

Fotograf: Jan Tove

Tystnad tagning!

  • 07 apr, 2016

Colin Nutley har återigen valt Ulricehamn som filminspelningsplats!

Den här gången är det inte livet på landet i byn Liared som ska skildras utan ond bråd död i en mindre stad någonstans i Sverige. Valet av inspelningsplats föll återigen på Ulricehamn och både Helena & Colin har skapat speciella band till bygden efter att man spelade in alla tre Änglagårdsfilmerna här.

I serien spelar Helena Bergström poliskommissarie Maja Silver från Rikskrim. Maja tar sig an fallet med en mördad flicka i det svenska bibelbältet. När ytterligare ett barn försvinner sprids skräcken på den lilla orten.

Maja Silvers dotter spelas av Helena Bergströms och Colin Nutleys gemensamma dotter Molly Nutley och i övriga roller syns bland andra Samuel Fröler, Julia Dufvenius, Johan Widerberg och Vanna Rosenberg. 

Colin Nutley och Helena Bergström har bland annat gjort filmsuccéerna ”Änglagård”, ”Black Jack” och ”Under solen” ihop.

Kriminalserien ”Saknad” hade premiär på C More i början av 2017 och i oktober samma år på TV4.
Det blev regissören Colin Nutleys första svenska tv-serie på 20 år.

– Med ”Saknad” vill jag undersöka hur ett våldsdåd påverkar ett litet samhälle och dess invånare, säger han i ett pressmeddelande.

Peter Lindblom har skrivit manus till ”Saknad”, som produceras av Sweetwater Production i samarbete med Bob Film och i samproduktion med C More, TV4 och Film Väst.

Se trailern HÄR!