({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Skylt där det står discgolfbana

Fotograf: UIF

Discgolf på Lassalyckan


UIF Discgolf
Ulricehamns IF Discgolf är en nystartad sektion inom UIF, som först drog igång under vintermånaderna i slutet av 2022. I dagsläget arbetar UIF Discgolf med att bygga en discgolfbana nedanför fotbollsplanerna, vilket blir en rolig och spännande ny del av det redan breda utbudet av sporter och aktiviteter på Lassalyckan.

En verksamhet kommer att startas under hösten 2023, men så länge finns det en temporär discgolfbana som är belägen runt om spåren på Lassalyckan. För att hitta hit kan du använda dig av discgolfappen UDisc”, som finns att ladda ner på din appbutik.

Den nuvarande, och mer temporära banan, är öppen att spela på när man själv önskar fram tills att den mer permanenta banan är färdigbyggd, vilket ungefär blir när snön faller senare under hösten. Till dess är du välkommen att prova på den temporära discgolfbanan runt omkring spåren på Lassalyckan.

Om du är nyfiken på att läsa mer om utvecklingen för discgolf på Lassalyckan kan du göra det på UIF:s webbplats: https://www.uif.se/start/?ID=415785