({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Dalslands Aktiviteter

Fotograf: Marie Leander

Adrenalinkick på Dalslands Aktiviteter

När utmanade du dig själv senast? Att då och då kliva ur sin komfortzon är något vi alla borde göra. Hos Dalslands Aktiviteter finns äventyr för alla åldrar, oavsett om du har med dig din familj, kompisgänget eller kollegorna.

Vad krävs för att få adrenalinet att pumpa hos dig? Kanske handlar det om att möta höjdrädslan på en hinderbana 18 meter upp i luften, och se om du vågar ta steget ut i luften när du väl står på plattformen till en av Nordens längsta ziplines.

Fotograf: Jonas Ingman

Eller att kliva upp i sadeln och ge dig ut på en ridtur rakt ut i skogen, där du får lära dig att lita på hästen lite mer än vad du egentligen är bekväm med. Eller att byta ut en mjuk hotellsäng mot en natt på renfällar i en lappkåta. Laga din egen middag över öppen eld istället för att bara ta plats vid ett dukat bord.

"Allt behöver såklart inte handla om utmaningar. Här kan du även testa på att vaska guld vid älvstranden, klappa älgar, gå på bäversafari och ta en lagom lång promenad utmed Stenebyledens handikappvänliga slinga. Eller varför inte bara koppla av i värmen från en vedeldad badtunna?"

-Pontus Gyllenberg, VD för Dalslands Aktiviteter

Fotograf: Marie Leander

Dalslands Aktiviteter är en av norra Europas största anläggningar när det gäller äventyr i skog och mark. Det är också en plats där du bor mitt i naturen. Antingen i stugor, lappkåtor eller direkt under stjärnorna i ett glashus från The 72 Hour Cabin.

I restaurangen Stenebygrytan serveras bra mat med lokal koppling. I mysiga Café Stenebylängan kan du njuta av hembakade godsaker samtidigt som du tittar på älgarna.

Dalslands Aktiviteter

AKTIVITETER: Höghöjdsbana, Ziplinor, Stolphopp, Yxkastning, Pilskytte, Jaktträning i skjutsimulator, Ridturer, Älgpark, Guldvaskning, Barnaktiviteter
VANDRA: Stenebyleden
ÄTA & FIKA: Restaurang Stenebygrytan, Café Stenebylängan
ÖVERNATTA: Sovkåtor, stugor och glashus

Andra har också läst...