({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Kristia Pettersson

Dela rum med naturen

Det spelar ingen roll hur du väljer att bo på din semester, i Dalsland är naturen alltid närvarande. Men på vissa ställen kommer du lite närmre än andra.

 

Det är ingen myt att du mår bra av att vistas i naturen. Och den finns där,  redo att erbjuda dig både återhämtning och välbefinnande. Låt boendet vara utgångspunkten när du hittar tillbaka till naturen. Och till dig själv!

 

Dalslands Stugbåtsuthyrning

Avkoppling i en liten stuga vid en sjö, det är semesterdrömmen för många. Dalslands Stugbåtsuthyrning tar drömmen lite längre - här kan du njuta av av stugsemstern PÅ en sjö. Du bor bekvämt, ankrar där du trivs och njuter av en semester i total frihet. 

stugbaat.se

Fotograf: Kristia Pettersson

 

Kroppefjäll B&B

Dals Rostock är en av Sveriges äldsta kurorter. Hit har människor vällfärdats i hundratals år för att dricka brun och ta del av naturens läkande kraft. Naturen återspeglas överallt på Kroppefjäll B&B. I rummens inredning, i den lokalproducerade frukostbuffén och de natursköna omgivningarna. En perfekt bas för vandringar, cykelturer och terränglöpning. 

kroppefjall.com

Fotograf: Gaby Karlsson Hain

 

Swedish Country Living

Bo stressfritt, sjönära och klimatsmart. Omgiven av skogsmarker och fårhagar. Högst upp på ett berg ligger erimitstugan, byggt av naturliga material som trä, hampa och fårull. På taket växer blommor och örter. En lugn oas helt enkelt, utan el och rinnande vatten. Allt för att du ska komma närmare naturen. 

swedishcountryliving.se

Fotograf: Christiane Dietz

 

Edsleskogs Wärdshus

Direkt vid sjön Edslan hittar du den här lilla pärlan. Edsleskogs Wärdshus är ett mysigt familjehotell med härligt trivsam atmosfär. Du bor omgiven av flera naturreservat och kristallklart vatten som bjuder in till vandring och fiske. Här har varje årstid ett fullspäckat program med allt från snöskovandring till korvtillverkning.

edsleskogswardshus.se

Fotograf: Gaby Karlsson Hain

 

Villa Weidling

Mysigt och hemtrevligt. Det är Villa Weidling! Det fina lilla B&B utanför Fengersfors ligger bara en kort promenad från Fröskogs vackra kyrka. Du har naturen med bad, fiske och vandringsleder inpå knuten och kulturmeckat Not Quite runt hörnet.

villaweidlingbedandbreakfast.com

Fotograf: Malin Robertson Harén

 

Fler spännande sätt att bo i Dalsland

Vill du hellre bo på ett klassiskt stadshotell, i en silo med designprägel eller är du i själ och hjärta en campare. 

 

Andra har också läst...