({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Buterudstugan med sluss.

Fotograf: Jonas Ingman

Bo i egen stuga

Inget säger väl svensk semester lika mycket som en egen stuga. En plats att koppla av på och finna sitt inre lugn. Ta dagen som den kommer helt enkelt!

 

Ta hand om dig själv, ta en kopp kaffe i trädgården eller på verandan, åk på utflykt eller plocka bär och svamp i skogen. Det är livet det! Stugsemester är härligt. Den sociala personen söker sig till stugbyar med ett större sällskap eller för att stöta på nya bekantskaper. Den som söker lugnet hyr sig en stuga vid skogsbrynet med rådjuren som närmsta granne. 

 

Swedish Country Living

Köpmannebro, Mellerud
Bo i någon av de charmiga erimitstugorna hos Swedish Country Living. Charmiga och helt unika i sitt slag. Alla stugorna är byggda på det mest hållbara sätt med material från området. Nära till både vandring och paddling bara en kort promenad från sjön. Omgiven av skog och fårhagar. En riktig upplevelse!

swedishcountryliving.se

 

Bo i en slussvaktarstuga vid Dalslands kanal

Dalslands kanal
Vill du bo i en stuga alldeles vid sjökanten? Dalslands Kanal AB erbjuder boende i slussvaktarstuga längs Dalslands kanal. Ett flertal mindre stugor – lämpliga för 2-6 personer, trevligt inredda med mycket hög standard. Samtliga ligger sjönära och det ingår en båt i hyran till nästan alla stugor. 

dalslandskanal.se

 

Rolfskärrs Stugby

Tösse, Åmål
Rolfskärr ligger nära Tösse ett par mil söder om Åmål. Stugorna ligger i skogskanten ovanför stränder och klippor. De allra flesta har milsvid utsikt över Vänern. Här kan du fiska, bada och trivas.

rolfskarr.com

 

Fotograf: Daniel Markovic

Stugsemester PÅ sjön

Bengtsfors
Avkoppling i en liten stuga vid en sjö, det är semesterdrömmen för många. Dalslands Stugbåtsuthyrning tar drömmen lite längre - här kan du njuta av av stugsemstern PÅ en sjö. Du bor bekvämt, ankrar där du trivs och njuter av en semester i total frihet. 

stugbaat.se

 

Lillesjö Stuguthyrning

Bäckefors, Bengtsfors
Tre naturskönt belägna stugor, varav den största har plats för 10 personer, i Bäckefors med chans till fantastiska naturupplevelser i både skog och sjö. Två Kanadensare och en roddbåt ingår i hyran. 

lillesjo-stuguthyrning.se

 

Ragneruds Camping

Mitt i naturen utanför Högsäter. Nära till fina vandringsleder, paddling och cykling. Bra restaurang och många aktiviteter.

Gröne Backe Camping

Natursköna Gröne Backe Camping är belägen i utkanten av samhället Ed.

Örnäs Camping

Camping vid Vänerns strand ca 10 min promenad från Åmåls Centrum.

Vita Sandars Camping

Familjecamping strax utanför Mellerud med en av Vänerns längsta sandstränder.

Fler stugor i Dalsland

Läs mer om stugor och stugbyar i Dalsland och hitta ditt semesterparadis. Det finns mycket att välja bland.

Fotograf: Christiane Dietz

Hyr stuga av privatperson

De allra flesta stugor med enskilt läge i Dalsland hyrs ut av privatpersoner förmedlade via uthyrningssajter som till exempel;

Andra har också läst...