({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Gaby Karlsson Hain, Dalslands Turist AB

Bo i egen stuga

Inget säger väl svensk semester lika mycket som en egen stuga. En plats att koppla av på och finna sitt inre lugn. Ta dagen som den kommer helt enkelt!

 

Ta hand om dig själv, ta en kopp kaffe i trädgården eller på verandan, åk på utflykt eller plocka bär och svamp i skogen. Det är livet det! Stugsemester är härligt. Den sociala personen söker sig till stugbyar med ett större sällskap eller för att stöta på nya bekantskaper. Den som söker lugnet hyr sig en stuga vid skogsbrynet med rådjuren som närmsta granne. 

Fotograf: Gaby Hain Karlsson

The Visitor

The Visitor Restaurang & Stugby är beläget mitt i naturparadiset Håverud, i Melleruds kommun vid Dalslands Kanal och den berömda Akvedukten. Bo och ät gott i ett område rikt på upplevelser och aktiviteter.

thevisitor.se

Fotograf: Gaby Karlsson Hain, Dalslands Turist AB

Rolfskärrs Stugby

Rolfskärr ligger nära Tösse ett par mil söder om Åmål. Stugorna ligger i skogskanten ovanför stränder och klippor. De allra flesta har milsvid utsikt över Vänern. Här kan du fiska, bada och trivas.

rolfskarr.com

Fotograf: Högsbyns Friitidscenter

Högsbyns Fritidscenter

Högsbyns Fritidscenter ligger där naturen är som vackrast, mitt i Dalsland vid sjön Råvarpen. Här finns stugor i några olika storlekar, varav vissa har egen badstrand. Nära till friluftsliv och hällristningar.

hogsbynsfritidscenter.se 

Fotograf: Gaby Karlsson Hain

Dalslands Stuguthyrning 

Dalsland har en egen stuguthyrningsservice som drivs av Bengtsfors Turistinformation. Stugorna är utspridda i landskapet, både vid sjö och vid skogskanten. De har alla olika standard, olika utrustningar och olika läge, så du kommer säkert att hitta en stuga som passar just dig. 

Bengtsfors Turistinformation
Tel:0531-52 63 55
turist@bengtsfors.se
Läs mer om våra stugor här

Kanalnära boende

Vill du bo i en stuga alldeles vid sjökanten och titta på båtar som slussar alldeles utanför? Dalslands Kanal AB kan erbjuda ett flertal mindre stugor – lämpliga för 2-4 personer, trevligt inredda med mycket hög standard. Samtliga ligger sjönära, några har till och med egen båt

dalslandskanal.se

Fotograf: Christiane Dietz

Hyr stuga av privatperson

De allra flesta stugor med enskilt läge i Dalsland hyrs ut av privatpersoner förmedlade via uthyrningssajter som till exempel;

Fler stugor i Dalsland

Läs mer om stugor och stugbyar i Dalsland och hitta ditt semesterparadis. Det finns mycket att välja bland.