({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Boka ditt möte eller konferens i Dalsland

Att välja Dalsland som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer och lokala matupplevelser.

I Dalsland finns ett antal olika mötesarrangörer som kan hjälpa dig med ditt möte. Här kan du läsa mer om vilka det är, hur de kan hjälpa dig med det praktiska och kanske krydda konferensen med en gruppaktivitet. 

Dalslands Aktiviteter

Vi vill ge er så goda förutsättningar som möjligt för en lyckad konferens med flera olika lokaler och en mängd passande aktiviteter för att höja delaktigheten och energinivån. Prova gärna vår Vildmarks Konferens!

Håveruds hotell

Vi skräddarsyr din konferens - att ta vara på tiden och slippa bekymmer är viktigt. Ljusa nyrenoverade konferenslokaler med sjöutsikt, relaxavdelning och möjligheter till aktiviteter med våra samarbetspartners. 

Baldersnäs Herrgård

På Baldersnäs kan ni mötas i naturskön miljö vid Laxsjön i ljusa och genuina lokaler. Våra konferensrum passar bäst för grupper upp till 30 personer, vår ”virkeslada” rymmer upp till 300 personer.

Kroppefjäll B&B

En av Sveriges äldsta kurorter. Hit har människor vallfärdat sedan urminnes tider för det hälsobringande vattnet och njuta av naturens läkande kraft. Det har vi tagit fasta på i våra konferenserbjudanden.

First Hotel

Med fantastisk panoramavy över Dalslands kanal och nära till naturen. Konferera i ljusa, nyrenoverade lokaler. Vi skräddarsyr givetvis konferensen helt efter era önskemål. 

Åmåls Stadshotell

Boka konferens på anrikt hotell. Den höga takhöjden och ljuskronorna i taket ger en högtidlig stämning. Vi hjälper er gärna att ordna konferens med boende, mat och dryck.

Ragnerudssjöns Camping
Var i en kreativ miljö i naturen där du och din personal tar nästa steg i er utveckling.
Tel: 0528 - 400 64
info@ragnerud.com
Läs mer & boka

Tössestugan
Konferens i ljus och fräsh herrgårdsmiljö.
Tel: 0532-201 40
info@tossestugan.se
Läs mer & boka

Brålanda Vandrarhem
Ha din konferens i lugn och ro ute på landsbygden!
Tel: 0521-30202
info@bralandavandrarhem.se
Läs mer & boka

Stigens Herrgård
Hyr en hel herrgård med anor från 1820-talet.
Tel: 0730-267714
Läs mer & boka

Aktiviteter & besöksmål

Med naturen runt hörnet var du än befinner dig är utomhusaktiviteter vårt signum. Det finns gott om aktiviteter och besöksmål att krydda konferensen i Dalsland med. Allt från höghöjdsbanor till dressinturer och paddling.

Andra har också läst...