({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Sigurd Decroos, Freeimages.com

FAQ om dalsland.com

  • Lena Lindberg Wong

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om dalsland.com och hur man jobbar i det. Kontakta oss om ni har någon fråga som inte är med här.


Vad hände med Basetool?

Svar: Vi har sagt upp avtalet med Basetool och lägger nu in informationen i vårt CMS-verktyg EpiServer istället.

Kostar det något att vara med?

Svar: Nej, information om ert företag läggs in helt utan kostnad.

Hur får jag inloggning så jag kan jobba själv med mina uppgifter?

Svar: I detta system kan du inte jobba själv med uppgifterna, utan måste kontakta en administratör för att göra ändringar.

Jag har samverkansavtal med Dalslands Turist AB, vad gäller för mig?

Svar: All information om alla företag syns på de lokala sajterna som tex www.dalsland.com/bengtsfors. Dock handplockas informationen som ska synas på dalsland.com. Det kan vara Norden- och Världenföretag eller samverkanspartners till Dalslands Turist AB.

Vad har hänt med mina tidigare publicerade produktblad, jag ser dem inte?

Svar: Till skillnad från Basetool så visas enbart ett enda produktblad upp nu, så om du har haft flera verksamheter publicerade innan så har dessa slagits ihop till ett enda informationsblad.

Hur får jag med ett evenemang i er kalender?

Svar: Kontakta din lokala administratör och lämna fullgod information och bild så kommer evenemanget in på sidan. Du kan också fylla i detta formulär!

Vilken information ska jag lämna till er så jag kan få hjälp av er?

Svar: Företagsinformation – alltså namn på företag, kontaktperson, adress, telefonnummer, epost, hemsida och ev. Facebook/Instagram/TripAdvisor. Även besöksadress om denna är annorlunda.  Innehåll – en text som lockar besökare att komma till ert evenemang eller verksamhet, max 1500 tecken. Fakta – entrépris, klockslag, datum. Bilder – Lockande bilder, minst 1 men gärna 3-4 st så vi kan se vad som passar systemet bäst. Bilderna ska vara liggande och vara minst 1280x960 pixlar. Obs! Vi lägger inte in något utan bilder. Vägbeskrivning – om ni inte har en gatuadress till ert evenemang eller verksamhet behövs en vägbeskrivning. Med en gatuadress kan vi göra en markering på en karta istället.

Se gärna på www.dalsland.com hur andra har gjort för att få tips och en idé om vilken information vi söker. Ju bättre information desto mer intressant blir det att besöka er!

 Om ni har fler frågor än de som är listade här, så är ni välkomna att kontakta oss!