({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Hur gör man?

  • Lena Lindberg Wong, Dalslands Turist AB

Om du inte hittar din information på www.dalsland.com eller vill ändra det som står idag så finns det hjälp att få!

 

All information som visas på www.dalsland.com finns i vårt CMS-verktyg EpiServer. Här läggs allt boende, aktiviteter, sevärdheter, evenemang och så vidare in av någon av de kommunala administratörerna eller Turistrådet Västsveriges personal. De kommunala administratörerna finns oftast på den lokala turistbyrån.

Vem lägger in eller ändrar informationen om min verksamhet?

Om din verksamhet inte finns med, eller om du inte är nöjd med hur den presenteras, kan du kontakta din lokala administratör för hjälp. Det är gratis att vara med, och din verksamhet presenteras med en produktsida på max 1500 tecken, tre bilder, kartposition och kontaktuppgifter. Din information läggs in på svenska, och om du vill ha engelsk eller tysk version hjälper man dig om man har möjlighet - annars får du själv stå för översättningen (som ska vara fullgod och professionell).

Ett undantag är om din verksamhet är klassat som Norden- eller Världenföretag av Turistrådet Västsverige - då hjälper de dig med ändringar. De lokala administratörerna har inte tillgång till dessa produktblad. 

På de lokala sidorna, tex www.dalsland.com/bengtsfors, läggs all information in och visas. Sedan är det ett urval av dessa som visas på www.dalsland.com (och även www.vastsverige.com). 

Evenemang

Om du vill bidra med något evenemang till vår sida så kan du fylla i ett formulär så kommer din information ut på vår sida inom några arbetsdagar! Du hittar formuläret här!

 

Lokala administratörer

I varje kommun finns administratörer som kan lägga till eller ändra informationen om din verksamhet på dalsland.com och de underliggande kommunsidorna, samt en administratör som når hela Dalsland. Vanligtvis sitter personerna på turistbyrån i respektive kommun. Kontakta oss gärna om du har frågor!

Dalslandsadministratör – Emma Augustsson, emma.augustsson@dalsland.com, tel. 0706441400.

Bengtsfors – Bengtsfors turistbyrå, turist@bengtsfors.se, tel. 0531 526355. Ansvarig: Crister Blüme

Dals-Ed – Eds turistbyrå, tourist@dalsed.se tel. 0534 190 22

Färgelandabibliotek@fargelanda.se

Mellerud – Medborgarkontoret, medborgarkontoret@mellerud.se, tel. 0530 18900. Ansvarig: Eva Nilsson-Olsson.

Vänersborgs del av Dalsland – Medlem i Visit Trollhättan Vänersborg, info@visittv.se, tel. 0521 13509.

Åmål – Åmåls turistbyrå, turism@amal.se, tel. 0532 17098. Ansvarig: Lena Lindberg Wong.