({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Dalslandsgemensam bokningsplattform

Det ska vara lätt att vara gäst i Dalsland! Därför satsar nu Visit Dalsland på en digital plats där Dalslands utbud av upplevelser och boenden samlas och enkelt köps av slutkund. Det här gör vi tillsammans med företaget GoTo Hub.

Dalsland först i Sverige med nytt verktyg 

I Sverige blir Dalsland först ut med GoToHubs lösning som under flera år funnits i Norge. Det är en stor satsning för Dalsland och vi ser fram emot att ta det här steget för en starkare ekonomisk hållbarhet i besöksnäringen. Vi vill med satsningen:

  1. Hjälpa gästen att hitta och boka upplevelser och aktiviteter i Dalsland
  2. Hjälpa besöksnäringen att nå ut med sina produkter för att få gästen att stanna längre och spendera mer pengar = fler turistkronor i Dalsland = fler arbetstillfällen
  3. Hjälpa turistbyråer att enklare hitta bokningsbara upplevelser i hela Dalsland för att hjälpa de upplevelsetörstande gästerna

Plattformens framgång bygger på att det är många som är med så att den ger en bra representation av utbudet i Dalsland. Ju fler upplevelser, aktiviteter och boenden vi kan samla på samma ställe desto bättre för gästen och för Dalsland som destination

Hur funkar det?
Plattformen är digital och kommer finnas tillgänglig via dalsland.com. Den kommer upplevas som ett bokningssystem för gästen, men kan användas både av företag som redan har bokningssystem genom integrering och av företag som inte har det genom att lägga upp tillgänglighet. Plattformen är som en digital ”spegel” som kan visas både på Dalslands sida och andras sidor = du kan erbjuda gästen att hitta upplevelser även på din webbsida!

Det ger även er aktörer i besöksnäringen möjlighet att sälja varandra i ett digitalt ekosystem. Detta kommer att stärka vår destination och bidra till ökat samarbete. För att synas på plattformen behöver du vara samverkanspartner till visit Dalsland, men avtal skrivs direkt med företaget GoToHub som står för administration, system, betallösning m.m. Det kostar inget att vara med på plattformen, du betalar endast provision på det du säljer.

Plattformen togs i drift våren 2023.

BOKA DALSLAND 

Läs mer
Här finns några länkar till destinationer som använder sig av GoTo Hub idag:
https://gotoalta.com/en
https://gotoarendal.com/no
https://www.visitharstad.com

Kontakt GoTo Hub
Den som vill ha mer information, har frågor eller vill skriva avtal kontaktar GoTo Hub så tar de med glädje ett kort digitalt möte eller skickar ett avtal. Maila Anders eller Henrik så styr ni tillsammans upp ett möte:

Anders Lindström
Tel. 0735-168730
anders@gotohub.no

Henrik Witt Enblom
Tel. 0768-773842
henrik@gotohub.no 

Efter signering av kontrakt fortsätter dialogen med GoTo Hub kring vilka aktiviter/boenden som ska läggas in samt en kort utbildning där de visar hur hanteringen i systemet fungerar.

Kontakt Visit Dalsland
Vill du veta mer om satsningen från Visit Dalslands håll är du varmt välkomna att kontakta:

Partneransvarig, Christiane Dietz
christiane.dietz@dalsland.com
Tel. 070-273 88 47.

BOKA DALSLAND