({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Ulricehamn!

    Fotograf: MATS LIND mats@matslind.com

11 skäl att älska Ulricehamn

Det finns hur många skäl som helst att älska Ulricehamn! Vi hade gärna nämnt flera, men bestämde oss för att plocka ut godbitarna.

Lassalyckans Vasaloppscenter

Vässa formen och lära dig mer om teknik, utrustning och kost för att få ut mer av din träning. Lassalyckan är officiell Vasaloppspartner och erbjuder vasalöpare och andra motionärer kvalitetssäkrade träningsmöjligheter året runt.

Upplev Ulricehamn på två hjul

På natursköna småvägar och bilfria banvallar kan du njuta av tystnaden och ta del av ett spännande utbud av aktiviteter. Här får du en varierande upplevelse med alltifrån vackra sjönära grillplatser till medeltida sevärdheter och mysiga caféer.

Kombinera en upplevelse med ett mysigt boende

Boka något av våra populära paket. Här hittar du allt från cykel och vandring till kräftfiske och längdskidor. Kom till Ulricehamn och njut av det som vi har att erbjuda!

Audioguider

Med audioguider blir du på ett spännande och lättillgängligt sätt guidad i våra omgivningar. Vi har valt ut ett femtiotal sevärdheter och platser som du kan lyssna på och lära dig mer om. Vi vill genom dessa guider skapa ett mervärde för dig som passerar, vare sig du cyklar, vandrar eller åker bil.

Mountainbike med Patrik i skogarna runt Ulricehamn

Uppleva de fina stigarna och grusvägarna i Ulricehamn tillsammans Patrik. Han vill helt enkelt visa dig sitt Ulricehamn sett ifrån cykelsadeln.

Upptäcktsfärden

Ta med hela familjen och gå på upptäcktsfärd i Ulricehamn. En kortare sträckning som passar även de mindre barnen. Kom in på Ulricehamns turistbyrå och hämta er karta. När ni löst ordflätan så väntar en överraskning i skattkistan.

Shoppa, fika & mys

Året om finns det goda möjligheter till shopping med tradition och kvalité. Mysig småstadsshopping inne i Ulricehamn eller Gällstad - Den lilla shoppingbyn med de stora varumärkena! Eller varför inte våra mysiga gårdsbutiker ute på landsbygden?

Charmig småstadsidyll

Att shoppa är en väsentlig del av resans upplevelse och många kommer hit enbart av den anledningen, och du är varmt välkommen du också.

{{Name}}