({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Christiane Dietz

Enkelt och trevligt på vandrarhem

På vandrarhem bor du bekvämt i allt från enkel till flerbäddsrum, med eller utan dusch/wc. Gästköket är en självklar samlingspunkt där du kan laga din egen mat, koka en kopp kaffe och umgås lite med de andra gästerna.

På flera av våra vandrarhem kan du kombinera din övernattning med en kanottur eller vandring. Vid andra ligger kulturupplevelserna nära till hands med museum och kulturminnesmärkta byggnader.

Fotograf: Anneli Blüme

STF Vandrarhem Gammelgården

Bengtsfors
I Bengtsfors, precis intill västra Sveriges största friluftsmuseum hittar du vandrarhemmet Gammelgården. Här kan du uppleva dalsländsk historia i en naturnära miljö. I området finner du även Dalslands kanal där du kan ta en båttur på vattnet, fiska eller bara njuta av att långsamt glida fram i en kajak. 

Läs mer

 

Fotograf: Claes

Brålanda Hotell & Vandrarhem

Brålanda, Vänersborg
Välj mellan hotellrum och vandrarhem med hög standard. Inom ett par mils radie finns både sandstränder, djupa skogar, stadsliv, shopping och en mängd aktiviteter och utflyktsmål.Vill du hellre ta det lugnt kan du koppla av en stund i Brålanda Hotell & Vandrarhems bastu. 

bralandavandrarhem.se

 

Fotograf: Silverlake.se

Hemgårdens hotell & vandrarhem

Bengtsfors
Hemgårdens Hotell & Vandrarhem ligger i centrala Bengtsfors på gångavstånd till Gammelgården, Halmens Hus. Nära passagerarbåtarna samt butiker och restauranger. Det finns något för alla. Varför inte prova på kanot, kajak, dressin, cykel eller vandring.

silverlake.se

 

Alcatraz

Gustavsfors, Bengtsfors
Gustavsfors är hemvist för det dalsländska familjeföretaget Alcatraz - ett upplevelsecentrum på en liten ö mellan sjöarna Lelång och Västra Silen. Här finns vandrarhem, camping, restaurang kanotuthyrning och mängder av naturnära aktiviteter.

alcatraz.se

 

Fotograf: Christiane Dietz

Bäckefors vandrarhem

Bäckefors, Bengtsfors
Bäckefors vandrarhem är unikt till sin miljö och erbjuder en komfortabel upplevelse i en välkomnande atmosfär. Här finns 28 bäddar och du kan välja mellan traditionellt vandrarhemsboende och moderna enrumslägenheter med wc, dusch och välutrustade pentryn. 

backeforsvandrarhem.se

 

Fotograf: Mirjam Jager

B&B och vandrarhem Idala

Åsensbruk
Där asfalt förvandlas till en liten skogsväg, finner du detta tuffa Bed & Breakfast som ligger nära skogen mot en ås där rådjuren ofta promenerar genom trädgården. Nära till de största besökmålen och många fina vandringsleder. 

idala-bb.se

 

Kanalvillan

Dals Långed
På en ö i Dalslands kanal, vid Långbrons sluss, omgärdad av en vacker parkliknande trädgård ligger Kanalvillan som tidigare varit tjänstebostad för kanaldirektörer. Nu är det ett pensionat och vandrarhem med anor i snart 150 år tillbaka i tiden. 

kanalvillan.com

Hittade du inte vad du letade efter?

Det finns fler trevliga vandrarhem runt om i Dalsland att upptäcka. De flesta med närhet till sjö och vacker natur.

Hitta och boka enkelt ditt boende

Vi har samlat massor av bokningsbara aktiviteter och boenden på ett ställe.

 

Andra har också läst