({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Par som går med hund längs Långgatan.

    Hjo - Trästaden vid Vättern

    Visit Hjos officiella besöksguide för Hjo.


REDO ATT SÄGA "I LOVE HJO"?

Vi som bor i Hjo brukar säga att det är något alldeles speciellt med vår lilla trästad. Vissa hävdar att det beror på Vättern och sjöns skiftande färger, somliga anser den vackra trästadsmiljön, andra det charmiga småstadslivet. Men, även om vi alla tycker olika har vi en sak gemensamt, alla älskar vi Hjo. Är du också beredd att säga "I love Hjo"?  

Tips på evenemang i Hjo!

 

 


VÅRA HJOTIPS

Här tipsar vi om Hjoiga aktiviteter och platser värda att besöka, ställen var du kan övernatta och maten du inte får missa.

 

 


HJÄLP ATT PLANERA DIN RESA 

Går du i tankarna att resa till Hjo? Här har vi samlat information som kan hjälpa dig i din planering. 

 

 


UPPTÄCK MER I OMRÅDET 

 Gör en rundresa runt sjön Vättern eller besök fler platser i Skaraborg, området mellan Vättern och Vänern. Vi föreslår även en trästadsklassiker som inkluderar ett besök i alla de tre trästäderna Eksjö, Hjo och Nora. 

UTFLYKTSTIPS I NÄRHETEN

Upptäck aktiviteter och sevärdheter i närområdet kring Hjo. Vad sägs om besök i Habo kyrka, familjeäventyr på gården Julared, fågelskådning vid Hornborgasjön eller vandring i Tivedens Nationalpark?

 

 


THIS IS HJO

Lär känna oss som bor i Hjo och ta del av våra berättelser! #THISISHJO

LÄR KÄNNA OSS

Lär känna butiksägarna Marie och Sara, caféägaren Erik, före detta stadsarkitekten PG, stadsguiden Barbro, flugfiskaren Jesper, vinterbadaren Maria, glasstillverkaren Mathias, ångbåtsmaskinisten Göran, fotografen Jesper och många fler Hjobor.

Thumbnail image

KERAMIKERN GUNILLA OM SITT HJO

Vi vill inte skapa reklamfilmer som visar en förskönad bild av Hjo. Vi vill berätta den verkliga historien, historien som visar hur det faktiskt är att leva och verka i Hjo. Och vem gör det bättre än stadens invånare?


Här får du höra keramikern Gunilla berätta om sitt Hjo.

 

 


KOM I KONTAKT MED OSS

Följ oss på sociala medier, ring, maila eller träffa oss!