({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Flygfoto över Hjo kvällstid.

    Hjo - Trästaden vid Vättern

Att vår kropp mår bra av att kallbada har man de senaste åren kunna läsa lite varstans. Något som Maria Grydbeck fullt ut håller med om. Hon började kallbada när hon flyttade till Hjo för ett par år sedan. ”Det är en form av mental träning”. 


/Maria - vinterbadare 

"Varför inte sy om en gammal mjölsäck till ett örngott?" För Marie Svensson är det viktigt att kunna visa och inspirera sina kunder till hur man kan återbruka gamla saker på nya sätt. Hon driver inrednings- och livsstilsbutiken Vita Ranunkler på Hamngatan i Hjo, butiken som startade som en blogg och som numera drar besökare från stora delar av Sverige. 

/Marie - Vita Ranunkler 

LÄR KÄNNA OSS

Lär känna butiksägarna Marie och Sara, Erkki - ägaren till Hjos äldsta, före detta stadsarkitekten PG, stadsguiden Barbro, flugfiskaren Jesper, vinterbadaren Maria, Mathias - glasstillverkaren på Österhagen Glass, ångbåtsmaskinisten Göran, fotografen Jesper och många fler.