({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
 • Välkommen till Skaftö

  Fotograf: Stig Olsson

 • Fiskebäckskil

  Fotograf: Stefan Hornebrant

 • Vandra på Skaftö

  På Skaftö finns fina cykel- och vandringsleder som binder samman stora delar av ön och som bitvis sammanfaller med Kuststigen i Bohuslän.

  Fotograf: Regina Cederfeldt

 • Strax före staren av Skaftö Runt 2019.

  Upplev havet

  Kajakpaddling, fisketur, hummer- kräft- och sälsafaris, guidade båtturer eller hyra egen båt. På Skaftö finns många möjligheter att komma ut på havet, även om du inte har egen båt.

  Fotograf: Clara Lerbro

 • Fiskaren Bobo Royson i Grundsund med kräftor

  Kvalitetssäsong

  Kräftor, krabba, ostron och hummer. Att äta säsongsbaserat är en fröjd, att fiska själv ett nöje. Båttur med guide går att ordna.

  Fotograf: Margareta Anderberg

 • Välkommen till Saltön

  Det är på Skaftö den populära TV-serien Saltön spelades in. Här hittar du exklusivt material, guidningar och mycket mer.

  Fotograf: Margareta Anderberg

 • www.vastsverige.com/lysekil

  Skaftö - en del av Lysekils kommun

  Fotograf: Ingegerd Thonadtsson

 • Is på Skuddevigemyra, korv och bröd

  Vinteraktiviteter

  Snö och riktig kyla är vi inte bortskämda med på Skaftö, men när vintern verkligen kommer fryser små dammar och golfbanan ordnar med skidspår. Njut av fika och mat ute.

  Fotograf: Regina Cederfeldt

December på Skaftö

Här tipsar vi inom kort om våra julbord, julmarknader, nyårsfirande och allt som finns att göra och uppleva på Skaftö i december.

Saltön

SVTs TV-serie Saltön är inspelad i Grundsund, Fiskebäckskil & Rågårdsvik. Här har vi samlat filmade intervjuer, foton, karta, guidningar mm.

Skaftö Guider

Upplev mer av "Saltön" och Skaftö och gå på guidad tur med oss! Vi hjälper dig att planera, inspirera, levandegöra och visa Skaftö.

Destination Skaftö

Destination Skaftö är ett Leaderprojekt med finansiellt stöd från Jordbruksverket och EU. Vi vill hjälpa till att utveckla Skaftö som destination och lägga...