Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
 • Skaftö

  Overlay over image

  Fotograf: Magnus Larsson

 • Saltön

  Allt du behöver veta om Saltön 2017

  Overlay over image

  Fotograf: Margareta Anderberg

 • Lysekil

  www.vastsverige.com/lysekil

  Overlay over image

  Fotograf: Ingegerd Thonadtsson

Evenemang Västerhavsveckan 3-11 augusti

Många aktiviteter erbjuds på Skaftö och i Lysekils kommun under årets Västerhavsvecka som har Tema - Havet utifrån våra sinnen. Du lär mer om miljön i Västerhavet och de utmaningar Västerhavet står inför genom att delta i spännande, roliga och äventyrliga aktiviteter.

Strandstädarkartan

När man städat en strand bockar man av stranden i kartan. Grön flagg innebär att det är städat och klart och att man tagit bort skräpet själv. Gul flagg innebär att man har städat men vill ha hjälp att frakta bort skräpet. Röd flagg anger att stranden behöver städas och vit flagg används när du planerar att städa en strand och vill bjuda in fler frivilliga.

Aktuellt på Skaftö

Fiskaren Bobo Roysson med familj är månadens Skaftö profil. Vi har fått följa med ut på en fisketur med kameran där Bobo berättar om livet som fiskare på...

Saltön

SVTs TV-serie Saltön är inspelad i Grundsund, Fiskebäckskil & Rågårdsvik. Här har vi samlat filmade intervjuer, foton, karta, guidningar mm.

Skaftö Guider

Upplev mer av "Saltön" och Skaftö och gå på guidad tur med oss! Vi hjälper dig att planera, inspirera, levandegöra och visa Skaftö.

Destination Skaftö

Destination Skaftö är ett Leaderprojekt med finansiellt stöd från Jordbruksverket och EU. Vi vill hjälpa till att utveckla Skaftö som destination och lägga...