({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Magnolia - Café, Trädgård & Butik
Nossebro

Enastående trädgård med över 800 sorters Dahlior & 400 tulpan och vårlökar

Vacker trädgårdsanläggning med trivsamt café och inspirerande butiksdel. Här i Bredöl mellan Nossebro och Grästorp kan du slappna av, äta gott, njuta av omgivningen och ha det riktigt skönt!

Enastående besöksträdgård

Gör ett besök hos Magnolia med sin enastående trädgård, café och butik. På Magnolia 5 minuter från Nossebro, finns 800 olika sorters dahlior att beskåda. Företaget, som säljer mest dahlior i hela EU, erbjuder självplock. I mitten av september är säsongsfinalen med sködefest, och du kan själv gräva upp och köpa snittblommor och dahliaknölar. Idag en av Essungas främsta publikmagneter!

800 sorters Dahlior & 400 sorters tulpaner och påskliljor

Här på Magnolia - Café, Trädgård & Butik finns en bred mångfald av olika intressanta växter men  specialiteten är Dahlior, lökar, Pelargoner och Liljor. I vår visningsträdgård har vi 800 olika sorters dahlior och senblommande liljor. På våren visar vi 400 sorters tulpaner och påskliljor. Under våra öppettider har vi utställningar, butik och cafè. 

Får det lov att vara lite kaffe?

Njut av en fika hos Magnolia! Här kan du slå dig ner på flera olika ställen, vad sägs om i lusthuset eller ute i trädgården? Har man med sig fyrbente vän är man välkommen att slå sig ner i matsalen vid namn "Hönshuset".

Kontaktinformation

Magnolia Café & Trädgård

Malma Bredöl 115

46591 NOSSEBRO


Telefon: +46 512 325 35


E-post: info@cafemagnolia.se

Hemsida: cafemagnolia.se