({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Byggnad som speglar sig i vattnet.

Fotograf: Simon Irvine

Trädhus

Islanna trädhushotell

Vem har inte drömt om en trädkoja som barn? På Islanna kan du bo i en! Checka in i trädkojorna Sjunde himlen eller Andrum och låt barndomsdrömmen slå in.

Tiny house - hus på hjul - strax utanför Hjo. INFOREST

Inforest

"Tinyhouse" i skogen utanför Hjo, här bor du avskalat långt bort från vägar och ljud. Bo modernt och exklusivt mitt i naturen.

Tältkåta i Dalsland

Glamping på Maplelake camping

Bo i ett av romantiskt glampingtält med dubbelsäng, möbler och en kamin för mysiga brasor kalla kvällar. Häng utanför med tilltugg i solstolar och umgås med din resepartner. Här är även hund...

En stuga som ser ut som en älg. Gröna dörrar och bruna sittbänkar utanför.

Wrågården

Kan det bli mer unikt än det här? Att bo i en älg eller bison mitt i en älg och dovhjortspark. Det här en upplevelse utöver det vanliga.

Svampar i Norrkvarn vid Göta kanal.

Svampar och Stubbar vid Norrqvarn

Precis intill Göta Kanal kan du bo i svamp eller en stubbe, visst låter det lite mystiskt och magiskt. Du njuter av hotellfrukost på Norrqvarn som ligger precis intill.

Bo i stubbar på Karlsborgs camping

Här finns två stubbar som du kan flytta in i för ett par nätter, spännande och mysigt. Strax utanför hittar du en sandstrand perfekt för sköna bad.

I Skaraborg finns många små boenden på landsbygden, såsom Bed & Breakfast och vandrarhem med ett personligt värdskap. Men även lyxigare hotell, slott och herrgårdar för dig som vill lyxa till det en aning.