({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Simon Irvine

Hållbara boenden

Visste du att du kan semestra hållbart utan att tumma på upplevelsen? I Skaraborg finns flera småskaliga familjeföretag där allt är hållbart, från boende, mat och aktiviteter till transporter.

Unika boenden 

Visste du att du kan bo i en stubbe, en älg eller i en trädkoja. I Skaraborg finns flera roliga och unika boenden där du får en upplevelse för livet.

Trädhus

Islanna

Vem har inte drömt om en trädkoja som barn? På Islanna kan du bo i en! Checka in i trädkojorna Sjunde himlen eller Andrum och låt barndomsdrömmen slå in.

Tre stugor som ligger runt en eldstad

Bäverli Hills stugor

På Bäverli Hills stughotell bor du i mysiga stugor med vildmarken runt knuten. Vakna utsövd och samlas kring gårdens eldstad eller i Glashuset för en god måltid.

En stuga som ser ut som en älg. Gröna dörrar och bruna sittbänkar utanför.

Wrågården

Kan det bli mer unikt än det här? Att bo i en älg eller bison mitt i en älg och dovhjortspark. Det här en upplevelse utöver det vanliga.

Svampar i Norrkvarn vid Göta kanal.

Svampar och Stubbar vid Norrqvarn

Precis intill Göta Kanal kan du bo i svamp eller en stubbe, visst låter det lite mystiskt och magiskt. Du njuter av hotellfrukost på Norrqvarn som ligger precis intill.

Bo i stubbar på Karlsborgs camping

Här finns två stubbar som du kan flytta in i för ett par nätter, spännande och mysigt. Strax utanför hittar du en sandstrand perfekt för sköna bad.

I Skaraborg finns många små boenden på landsbygden, såsom Bed & Breakfast och vandrarhem med ett personligt värdskap. Men även lyxigare hotell, slott och herrgårdar för dig som vill lyxa till det en aning.