({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Golfa i Skaraborg

Golfbanorna ligger alltid nära, så oavsett om du uppskattar en kall öl på en uteservering, en skön spavistelse eller uppleva kulturen och lugnet i området finns här någonting för dig.

Billingens Golfklubb

Välkommen att spela på “The Old Course” Billingens golfbana. Vi är belägna i natursköna Vallebygden mellan Vänern och Vättern.

Bjertorp Golfklubb

Vara-Bjertorp GK är belägen mitt på slätten. Det är en mycket välskött, flack 18-håls bana med dammar som ligger i direkt anslutning till Bjertorp Slott.

Ekarnas Golfklubb

Banan ligger vackert belägen strax väster om Grästorps tätort längs RV 47. Genom banan rinner ån Nossan på sin väg mot Vänern.

Falköpings Golfklubb

Cirka 6 km utanför Falköping hittar du en trevlig 18-håls golfbana i parkmiljö och en 9-hålsbana med fantastisk utsikt över det omkringliggande landskapet.

Hökensås Golfklubb

På Hökensås Golfklubb kan du spela på en 27-hålsbana. Golfbanan är en skogs- och parkbana med vidunderlig utsikt över Vättern.

Knistad herrgårds Golfbana

Knistad Herrgårds egen golfbana är en naturskön, måttligt kuperad hedbana som har har direkt tillgänglighet till och från herrgårdens faciliteter.

Lidköpings Golfklubb

En spännande och omväxlande bana med 18 vackra hål, där banan är erkänt välskött och gåvänlig.

Lundsbrunns Golfklubb

Lundsbrunns golfklubb har en mycket välskött, lätt kuperad parkbana, som är anlagd för att ge en spännande och utmanande golfupplevelse.

Skövde Golfklubb

Banan ligger i en mycket vacker miljö. Varje hål är inramat av skog och unduleringar.

Töreboda Golfklubb

Töreboda golfbana är välkänd för sin betagande skönhet och storslagna vy över Månsarudssjön. Töreboda GK ligger 7 km öster om Töreboda centrum.