({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Slottsgolf på Bjertorp Slott

Bo och ät kungligt på Bjertorp Slott. På gångavstånd från slottet spelar du golf på en av Sveriges bästa golfbanor. 

Golfpaket med en extravagant måltidsupplevelse

Njut av en ljuvlig runda på Läckös vackra golfbana, ät din middag på en White Guide omnämd restaurang på kvällen.

Golfpaket med kurotsvistelse

Njut av sköna spabad på Mössebergs kurort, bo bekvämt på hotell och avnjut en härlig frukost.

Golfpaket med variation

I Skaraborg finns många golfpaket att välja på, allt från stugboende på banan till lyxiga hotell, du väljer vad som passar dig och din resa.

Smaka på Skaraborg

När du befinner dig mitt i råvarornas paradis, mellan våra största sjöar, på böndernas "schlätta" så får du inte missa att uppleva maten, den Skaraborgska maten. 

Ta husbilen till golfbanan

Alla golfbanor på den här sidan erbjuder ställplatser/husvagnsplatser, vissa med el. Vill du ha tips på fler campingplatser i Skaraborg hittar du det här.

Golftätt men sällan trångt

Att det är tätt mellan golfbanorna i Skaraborg är ingen myt, det är vår styrka. Det är nämligen anledningen till att du inte behöver trängas på golfrundan. Här finns gott om speltider till rimliga priser. 

Billingens Golfklubb

Välkommen att spela på “The Old Course” Billingens golfbana. Vi är belägna i natursköna Vallebygden mellan Vänern och Vättern.

Bjertorp Golfklubb

Vara-Bjertorp GK är belägen mitt på slätten. Det är en mycket välskött, flack 18-håls bana med dammar som ligger i direkt anslutning till Bjertorp Slott.

Brevikens Golf

Breviken Golf & Hotell är en komplett anläggning med både golfbana och hotellboende. Välkommen till trivsel, god mat & avkoppling.

Ekarnas Golfklubb

Banan ligger vackert belägen strax väster om Grästorps tätort längs RV 47. Genom banan rinner ån Nossan på sin väg mot Vänern.

Falköpings Golfklubb

Cirka 6 km utanför Falköping hittar du en trevlig 18-håls golfbana i parkmiljö och en 9-hålsbana med fantastisk utsikt över det omkringliggande landskapet.

Hökensås Golfklubb

På Hökensås Golfklubb kan du spela på en 27-hålsbana. Golfbanan är en skogs- och parkbana med vidunderlig utsikt över Vättern.

Knistad herrgårds Golfbana

Knistad Herrgårds egen golfbana är en naturskön, måttligt kuperad hedbana som har har direkt tillgänglighet till och från herrgårdens faciliteter.

Lidköpings Golfklubb

En spännande och omväxlande bana med 18 vackra hål, där banan är erkänt välskött och gåvänlig.

Lundsbrunns Golfklubb

Lundsbrunns golfklubb har en mycket välskött, lätt kuperad parkbana, som är anlagd för att ge en spännande och utmanande golfupplevelse.

Läckö Golfklubb

Läckö Golfklubb erbjuder golfspel på en bra bana under trivsamma former med naturupplevelse, friskvård, tävlingsmoment och social gemenskap.

Skövde Golfklubb

Banan ligger i en mycket vacker miljö. Varje hål är inramat av skog och unduleringar.

Töreboda Golfklubb

Töreboda golfbana är välkänd för sin betagande skönhet och storslagna vy över Månsarudssjön. Töreboda GK ligger 7 km öster om Töreboda centrum.

Alltid nära till en golfrunda


I Skaraborg ligger golfbanorna tätt men har alla olika karaktär. Golfa på banor som är  strandnära, inramade av grönskande skog eller med öppna vidder och utsikt över nejderna. Närheten gör att du inte bara kan uppleva varierande golf, utan också har tillgång till många andra aktiviteter och sevärdheter i Skaraborg. 

Så oavsett om du uppskattar en kall öl på en uteservering, en skön spavistelse eller kulturen och lugnet i området finns här någonting för dig.