({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Jonas Ingman

En flygbild över Karlsborgs fästning intill vättern

Kultur & Golf

Kombinera dina favoritintressen Kultur & golf, i Skaraborg finns många stora kulturella besöksmål såsom Läckö slott, Karlsborgs fästning och Varnhem...

Golfa på Bjertorp i Kvänum

All Inclusive golf

Bo, ät och spela golf på samma plats. Här hittar du Skaraborgs golfbanor som erbjuder all inclusive för dig som besökare.

Vrå

Mat & Golf

Skaraborg bjuder på flertalet matupplevelser av olika slag. Gårdsbutiker, lantliga restauranger och mysiga caféer, dessutom är många av våra ställen White Guid...

12 Golfbanor i Skaraborg som du inte får missa

Att gå en runda på någon av alla natursköna golfbanor i Skaraborg vill du inte missa, här är det gott om golftider och många banor på korta avstånd. Böljande fairways och vältrimmade greener hittar du mellan Sveriges två största sjöar. Här finns verkligen något för alla!

Smaka på Skaraborg

När du befinner dig mitt i råvarornas paradis, mellan våra största sjöar, på böndernas "schlätta" så får du inte missa att uppleva maten, den Skaraborgska maten. 

Ta husbilen till golfbanan

De flesta golfbanor i samarbetet golfa i Skaraborg erbjuder ställplatser, vissa med el. Vill du ha tips på fler campingplatser i Skaraborg hittar du det här.

Alltid nära till en golfrunda


I Skaraborg ligger golfbanorna tätt men har alla olika karaktär. Golfa på banor som är  strandnära, inramade av grönskande skog eller med öppna vidder och utsikt över nejderna. Närheten gör att du inte bara kan uppleva varierande golf, utan också har tillgång till många andra aktiviteter och sevärdheter i Skaraborg. 

Så oavsett om du uppskattar en kall öl på en uteservering, en skön spavistelse eller kulturen och lugnet i området finns här någonting för dig.