({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Tågluffa i Skaraborg

Det goda livet

På tre dagar upplever du fyra städer i vackra Skaraborg. Tågluffen bjuder på dolda pärlor, bra mat, intressant historia ända tillbaka till vikingatiden och en avslappnande spaupplevelse.

 

Tågluffa med familjen

Följ med på ett riktigt familjeäventyr! Under tre dagar får ni möjligheten att utforska teknik och vetenskap, leka upp all energi på ett av Sveriges bästa upplevelsebad Arena Skövde och njuta avstillsammare aktiviteter utmed Göta kanal.

 

Uteliv utmed spåret

Häng med på en riktig utmaning för dig som älskar outdoorliv och en aktiv semester! På denna tågluff njuter du av två dagars vandring på den vackra Pilgrimsleden mellan Gudhem och Varnhem och en endags cykeltur till Hindens rev utanför Lidköping. Vill du sedan stanna ännu längre och njuta av vår vackra natur finns ännu mer att upptäcka runt knuten!

 

Romantisk tågluff

Ta med någon speciell och njut av en tredagars romantisk tågluff i underbara Skaraborg. På resan kommer ni äta lokalproducerad högklassig mat, njuta av den lilla trästaden Hjo vid Vätterns strand, leva gott hamnliv och cykla utmed det blanka vattnet vid Göta kanal.

'

Njutbar dagstur

Följ med på en tågluff som under en dag tar dig med på det bästa som småstadslivet har att erbjuda. Upptäck dolda pärlor och prisvinnande ostar i Vara småstad, och njut av riktigt bra matupp...

En ung tjej åker vattenrutschkana och skrattar hysteriskt

Dagstur med familjen

Utforska teknik och vetenskap på Sveriges bästa Science center Dalenium och avsluta dagen med hopp och lek inne på äventyrsbadet på Arena Skövde. Med bara 10 minuters tågresa och 10 minuters...

Två personer cyklar på en skogsväg. De bär ryggsäckar och hjälmar.

Tåg & cykelluffa

Blommande berg och stilla kanalliv är två ingredienser som du får njuta av om du åker på tåg- och cykelluff i Skaraborg. Turen startar i mysiga Töreboda där ni hämtar upp hyrcyklar och ger er ut på äv...

En blå buss som åker vid ett gult rapsfält

Res förmånligt med Västtrafiks sommarbiljett

Med Västtrafiks sommarbiljett kan en vuxen ta med sig tre unga under 20 år utan kostnad och resa i alla zoner under 30 dagar. Ladda för att upptäcka regionen med kollektivtrafiken i sommar!