({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Båt som är ute på ostronsafari

    Skaldjursupplevelser

Mat från havet

I det friska, kalla och salta västerhavet finns räkor, havskräftor, hummer, musslor, ostron - och fantastisk fisk förstås. Så för dig som älskar mat från havet väntar de finaste råvarorna och många stora upplevelser på Västkusten.

De bästa skaldjuren finns i Bohuslän

Hummerpremiären

I Bohuslän har hummerpremiären samma dignitet som älgjakten och redan klockan sju måndagen den 21  september sätter yrkesfiskare och ortsbor sina hummertinor i havet. Sedan är det bara att invänta fångsten av havets svarta guld. 

Höstens skaldjursfiske

Följ med en lokal fiskare ut på en skaldjurstur i den vackra skärgården. Här får du vara med och vittja kräftburar och hummertinor eller skörda ostron och musslor. 

Höstens skaldjurspaket

En skaldjurstur i den fantastiska skärgården i kombination med skönt boende och god mat ger dig en upplevelse att minnas.

Fiska insjökräftor - paketerbjudande

Flera hotell och restauranger i Västsverige har paketerbjudanden där kräftfiske kombineras med festlig kräftskiva och bekväm övernattning.

Fiska kräftor

Det finns höjdpunkter som är väldigt typiskt svenska och många känner till vårt Midsommarfirande. Men vi har också kräftpremiären i augusti, som följs av festliga traditionella kräftskivor under hela sensommaren. 

Vårens och sommarens skaldjursfiske

Följ med en lokal fiskare ut på en skaldjurstur i den vackra skärgården. Här får du vara med och vittja kräftburar eller skörda ostron och musslor.

Vårens och sommarens skaldjurspaket

En skaldjurstur i den fantastiska skärgården i kombination med skönt boende och god mat ger dig en upplevelse att minnas.