({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Skaldjursupplevelser

Skaldjuren i Bohuslän anses av många vara de bästa i hela världen. Boka härliga paket eller följ med på skaldjurssafari och fiska de bästa skaldjuren; räkor, musslor, ostron eller hummer.

De bästa skaldjuren finns i Bohuslän

Mat från havet

I det friska, kalla och salta västerhavet finns räkor, havskräftor, hummer, musslor, ostron - och fantastisk fisk förstås. Så för dig som älskar mat från havet väntar de finaste råvarorna och många stora upplevelser på Västkusten.

Kräftfiske i Bohuslän.

Vårens och sommarens skaldjursupplevelser

Älskar du skaldjur? Då ska du följa med på en skaldjursupplevelse där du får följa med och ta upp dom bästa skaldjuren i världen. Ostronsafari, musselplockning eller kräftfiske, valet är ditt.

Skaldjursfiske på Västkusten

Följ med en lokal fiskare ut på en skaldjurstur i den vackra skärgården. Här får du vara med och vittja kräftburar eller skörda ostron och musslor. Turen kombineras ofta med tillagning och avsmakning av fångsten.

Säsongens skaldjurspaket i Bohuslän

En skaldjurstur i den fantastiska skärgården där du får vara med att ta upp och ofta tillaga havets delikatesser. Efter turen väntar övernattning och god mat på ett mysigt boedne. Detta är verkligen en upplevelse att minnas.

Fiska kräftor i hav eller sjö

Det finns höjdpunkter som är väldigt typiskt svenska och många känner till vårt Midsommarfirande även utanför landets gränser. Men vi har också kräftpremiären i augusti, som följs av festliga traditionella kräftskivor under hela sensommaren.

Fiska insjökräftor i Västsverige

Flera hotell och restauranger i Västsverige har paketerbjudanden där kräftfiske kombineras med festlig kräftskiva och bekväm övernattning. Varför inte ge bort en komplett kräftupplevelse i present till någon du tycker om?

Hösten och vinterns skaldjursupplevelser

Bortanför sommaren hittar du det genuina Bohuslän - det salta, karga och vindpinade lugnet. Följ med på en skaldjurstur och fiska de bästa skaldjuren; musslor, ostron, kräftor eller hummer.

Hummerfiske i Bohuslän.

Höstens skaldjursfiske på Västkusten

Följ med en lokal fiskare ut på en skaldjurstur i den vackra skärgården. Här får du vara med och vittja kräftburar och hummertinor eller skörda ostron och musslor. 

Säsongens skaldjurspaket i Bohuslän

En skaldjurstur i den fantastiska skärgården i kombination med skönt boende och god mat ger dig en upplevelse att minnas.

Hummerpremiären

 

I Bohuslän har hummerpremiären samma dignitet som älgjakten och redan klockan sju måndagen den 27 september sätter yrkesfiskare och ortsbor sina hummertinor i havet. Sedan är det bara att invänta fångsten av havets svarta guld.