Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Golf

I vårt område finns inte mindre än 14 olika golfbanor, och Skaraborg är en golfdestination som bjuder på stor variation i sina banor. Vilken passar dig?

Läckö golfklubb
Läckö golfklubb bjuder på härliga naturupplevelser under banans sträckning mellan ekdungar och kullar.

Falköpings golfklubb
Cirka 1 mil utanför Falköping hittar du en trevlig 18-håls golfbana i parkmiljö och en 9-hålsbana med fantastisk utsikt över det omkringliggande landskapet. Pay and play och övningsområden i form av driving range och övningsgreen finns också.

Hökensås GK
På den 27-håliga golfbanan på Hökensås, strax söder om Hjo, kan du svinga klubborna och samtidigt njuta av en fantastisk utsikt över Vättern. Golfbanan är en skogs- och parkbana som består av tre stycken niohålsslingor varav två kombineras till ”dagens 18-hålsbana”. På området finns även restaurang och golfshop samt camping och övernattningsstugor.

Knistad Herrgård
Den vackra 18-hålsbanan på Knistad Herrgård går i en cirkel runt herrgårdsområdet. Detta gör att faciliteterna med café, restaurang, shop, hotell och driving range alltid finns inom ett bekvämt gångavstånd från banan. Endast tio minuter utanför Skövde centrum.

Töreboda golfklubb
Töreboda golfbana är vackert belägen vid Månsarudssjön, 7 km från Töreboda. Golfbanan bjuder på en skiftande karaktär. Undangömd från storskalig bebyggelse och inramad av majestätisk barrskog vid en förtrollande näckrosfylld insjö.

Breviken golf & hotell
Vid Breviken Golf & Hotell hittar du en komplett anläggning med både fina banor och hotell i en naturskön miljö. Kom över dagen eller boka golfpaket och sätt extra guldkant på din vistelse.

Vara-Bjertorp golfklubb
Det är en mycket välskött, flack 18-håls bana med dammar som ligger i direkt anslutning till Bjertorp Slott. Oberoende av handikapp får alla typer av spelare en ordentlig utmaning. Banan har flera rankningar som Västergötlands bästa golfbana.

Hand plockar upp en golfboll ur hålet på en green.

Fotograf: Tobias Andersson

Billingens golfklubb
Billingens golfbana ligger mellan Skara och Skövde nära den lilla byn Lerdala. Den är en kuperad skogs- och parkbana som man har kunnat spela golf på sedan 40-talet. Den natursköna 18-hålsbanan har uppdaterats i flera etapper.

Skövde golfklubb
Hos Skövde GK hittar du bland annat Sveriges nyaste 18-hålsbana. Banorna ligger i vacker miljö på platåberget Billingens sluttningar. Här finns också en välrenommerad restaurang.

Ekarnas golfklubb
Banan ligger vackert belägen strax väster om Grästorps tätort. Genom banan rinner ån Nossan på sin väg mot Vänern. Välkommen till denna trevliga och välskötta parkbana!

Lidköpings golfklubb
Lidköpings golfklubb erbjuder en välskött och gåvänlig bana. Det finns även husvagnsplatser i anslutning till banan.

Lundsbrunns golfklubb
Lundsbrunns golfklubbs vackra parkbana ger en spännande och utmanande golfupplevelse. Kombinera med ett besök på Lundsbrunns kurort med hotell, restaurang och SPA.

Ribbingsfors golf & kultur
Mitt bland vackra ekhagar i en magnifik herrgårdsmiljö, intill sjön Skagern, ligger Ribbingsfors golfbana. Här möts du av en park- och hagmarksbana med 9 golfhål som passar alla typer av golfare. Här finns även lunchservering.

Mariestads golfklubb
Här möts du av en välskött parkbana belägen 4 km från centrala Mariestad vid Vänerns strand. 18-hålsbanan erbjuder lång säsong med öppna sommargreener redan i början av mars en ”drive” från Sandvikens badplats. Här finns också en trevlig restaurang med lunchbuffé och fika. Här arrangeras också olika temakvällar.