({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Byggnad som speglar sig i vattnet.

    Fotograf: Simon Irvine

Islanna trädhushotell

Vem har inte drömt om en trädkoja som barn? På Islanna kan du bo i en! Checka in i trädkojorna Sjunde himlen eller Andrum och låt barndomsdrömmen slå in.

Inforest

"Tinyhouse" i skogen utanför Hjo, här bor du avskalat långt bort från vägar och ljud. Bo modernt och exklusivt mitt i naturen.

Glamping på Maplelake camping

Bo i ett av romantiskt glampingtält med dubbelsäng, möbler och en kamin för mysiga brasor kalla kvällar. Häng utanför med tilltugg i solstolar och umgås med din resepartner. Här är även hund...

Wrågården

Kan det bli mer unikt än det här? Att bo i en älg eller bison mitt i en älg och dovhjortspark. Det här en upplevelse utöver det vanliga.

Svampar och Stubbar vid Norrqvarn

Precis intill Göta Kanal kan du bo i svamp eller en stubbe, visst låter det lite mystiskt och magiskt. Du njuter av hotellfrukost på Norrqvarn som ligger precis intill.

Bo i stubbar på Karlsborgs camping

Här finns två stubbar som du kan flytta in i för ett par nätter, spännande och mysigt. Strax utanför hittar du en sandstrand perfekt för sköna bad.

I Skaraborg finns många små boenden på landsbygden, såsom Bed & Breakfast och vandrarhem med ett personligt värdskap. Men även lyxigare hotell, slott och herrgårdar för dig som vill lyxa till det en aning.