({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Simon Irvine

Hållbara boenden

Visste du att du kan semestra hållbart utan att tumma på upplevelsen? I Skaraborg finns flera småskaliga familjeföretag där allt är hållbart, från boende, mat och aktiviteter till transporter.

Unika boenden 

Visste du att du kan bo i en stubbe, en älg eller i en trädkoja. I Skaraborg finns flera roliga och unika boenden där du får en upplevelse för livet.

Trädhus

Islanna

Vem har inte drömt om en trädkoja som barn? På Islanna kan du bo i en! Checka in i trädkojorna Sjunde himlen eller Andrum och låt barndomsdrömmen slå in.

Tältkåta i Dalsland

Glamping på Maplelake camping

Bo i ett av romantiskt glampingtält med dubbelsäng, möbler och en kamin för mysiga brasor kalla kvällar. Häng utanför med tilltugg i solstolar och umgås med din resepartner. Här är även hund...

En stuga som ser ut som en älg. Gröna dörrar och bruna sittbänkar utanför.

Wrågården

Kan det bli mer unikt än det här? Att bo i en älg eller bison mitt i en älg och dovhjortspark. Det här en upplevelse utöver det vanliga.

Svampar i Norrkvarn vid Göta kanal.

Svampar och Stubbar vid Norrqvarn

Precis intill Göta Kanal kan du bo i svamp eller en stubbe, visst låter det lite mystiskt och magiskt. Du njuter av hotellfrukost på Norrqvarn som ligger precis intill.

Bo i stubbar på Karlsborgs camping

Här finns två stubbar som du kan flytta in i för ett par nätter, spännande och mysigt. Strax utanför hittar du en sandstrand perfekt för sköna bad.

I Skaraborg finns många små boenden på landsbygden, såsom Bed & Breakfast och vandrarhem med ett personligt värdskap. Men även lyxigare hotell, slott och herrgårdar för dig som vill lyxa till det en aning.