({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Knistad Herrgård

All inclusive golf

Ägna dig åt det du älskar mest - att golfa! När du svingat klubban sista gången för dagen äter och sover du gott på någon av våra välkomnande all inclusive-anläggningar i Skaraborg. Vakna sedan utvilad till en ny dag i golfens tecken och till ett område fullt av inspirerande besöksmål. 

Två personer i bild, en av dem som är Steffo Törnkvist sträcker armarna i en jublande gest, den andra ska strax slå en golfboll.

Knistad herrgård

På Knistad herrgård finns det mesta för en komplett golfupplevelse. Njut av den vackra banan som ligger naturskönt utanför Skövde.

Bjertorp Slott exteriör

Bjertorp slott

Sveriges yngsta jugendslott bjuder på en golfupplevelse med guldkant. Svassa runt som en kunglighet i de stora salarna och sova som en prins eller prinsessa i de bekväma rummen.

Man som sitter i morgonrock och vilar sig. Äpplen ligger i en skål.

Lundsbrunns Resort & SPA

Kombinera SPA och golf i anrika Lundsbrunn där historiens vingslag gör sig påminda i den välbevarade parkmiljön. 

Ekarnas Gulfklubb

Ekarnas golfklubb

Med första tee runt knuten är Ekarnas golfklubb det självklara valet när du vill bo så nära golfbanan som möjligt. 

Brevikens Golf

Brevikens golf

Vid Vätterns strand ligger golfhotellet Brevikens Golf & Hotell. Här spelar du golf och njuter av god mat i en naturskön miljö med närhet till Vättern.

Karta

Skaraborg har mycket att erbjuda på liten yta, har du gott om tid så borde du absolut besöka fler av våra golfbanor när du är här.