({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vinterbad i Göteborg och Västsverige

Testa på hälsotrenden att kallbada

Den iskalla hälsotrenden att kallbada har aldrig varit hetare och hälsofördelarna är flera. När du som kallbadare kliver ner i det iskalla vattnet så frigörs ett fyrverkeri av endorfiner i kroppen. Dessa har en smärtstillande effekt på kroppen men även humöret hos en kallbadare påverkas till det bättre. Du kan helt enkelt bada dig lycklig! 

13 magiska kallbad

Salta havsbad på västkusten, insjöbad i den trolska dalslandskogen eller ett uppfriskande dopp i Vättern. Här hittar du tips på platser för både salta och söta bad.

Boka ett kallbadspaket

Här hittar du upplevelser både för dig som är nybörjare och för den inbitne kallbadare. I paketen igår, förutom uppfriskande vinterdopp, även mysiga boenden, goda måltider och en stor del mys. Välj mellan paket med salta bad i havet eller söta bad i en sjö inåt landet.

Bastubad värda en omväg

Släpp alla måsten, andas ut och njut av värmande bastubad, uppfriskande dopp och fantastisk utsikt mot hav eller sjö. Här hittar du söta och salta bastubad i Västsverige. 

4 uppfriskande kallbadhus

Har du provat på den glödheta trenden med att kallbada? Vi har listat fyra fantastiska kallbadhus i Västsverige där du kan njuta av uppfriskande bad i kombination med omklädningsrum och bastu.

Thumbnail image

Kallbadsexperternas tips för dig som vill testa kallbad

Kallbadstrenden har verkligen exploderat de senaste åren, och av sociala medieflöden att döma så är en folkrörelse på väg att växa fram där alla har en sak gemensam: Längtan efter de där speciella endorfinkickarna som ett riktigt stärkande bad i vintertid ger.

Möt vinterbadare från Västsverige

Annelie, Ulla och Sarah, tre personer från Västsverige som delar med sig av sina erfarenheter kring vinterbad. Både vad du ska tänka på, fördelarna men kanske det bästa av allt – deras favoritplatser.

Häng med Annelie Pompe på kallbad

Äventyraren och fridykaren Annelie Pompe ger dig tipsen du behöver som nystartad vinterbadare. Hon delar också med sig av sina bästa platser för ett vinterdopp i Göteborgs norra skärgård. 

Vinterbada med en ”Local”

Vill du uppleva naturen på Hönö i kombination med ett friskt vinterbad?

Då ska du boka in en träff med Sarah Lycksten, en av våra "Locals" som är en del av Meet the Locals. Sarah är själv boende på Hönö och kan visa dig det finaste delarna och bästa tipsen för ett vinterbad. Läs mer om vem Sarah är och hur du bokar en träff.