({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Hjo /
  • Toplistade boendealternativ i Hjo
Liten flicka utanför stuga på landet i Hjo.

Fotograf: Jesper Anhede

Hjos topplistade stugor och lägenheter

  • 30 sep, 2021

Här hittar du Hjos topplistade boendealternativ - stugor och lägenheter i centrala Hjo och på Hjos landsbygd.

 

Snabbfakta urval

Alla stugor och lägenheter har fått följande lägsta betyg på dessa bokningssajter:

AirBnB: minst 4,8 

Booking.com: minst 9,5 

Finns man på båda sajter måste man ha ha fått minst ovan betyg på bägge. Sidan uppdateras kontinuerligt varpå innehåll kan förändras beroende på betyg. 

 

 

 

TOPPRANKADE STUGOR OCH LÄGENHETER - HJO STAD 

Betyg 4,97 AirBnB
Egen stuga nära Stora Torget i Hjo 

Kort om boendet: 
Central stuga vid Stora Torget i Hjo - cirka 100 meter från torget och 200 meter till sjön Vättern.
Närhet till både goda restauranger och matbutiker. Stugan har toalett med dusch, kök med kylskåp samt sovloft. På baksidan av stugan finns en uteplats som går nyttja (delas med värdfamiljen och nyttjas enligt överenskommelse).

Bokningslänk >>

Betyg 4,96 AirBnB
Charmigt gårdshus på Sjögatan i centrala Hjo 

Kort om boendet: 
Mycket charmigt gårdshus, centralt beläget mitt i den gamla stadsdelen av Hjo, där huset och dess omgivning är från senare delen av 1700-talet. Du har gångavstånd till sjön Vättern och Hjos innerstad med butiker, caféer och restauranger. En härligt trädgård ges tillgång till, och i huset har du kokmöjligheter, egen dusch och toalett. Parkering finns i anslutning. Lakan och handdukar ingår. 

Bokningslänk >>

Betyg 4,92 AirBnB
Liten mysig stuga på Falköpingsvägen i centrala Hjo 

Stuga mitt i centrala Hjo, nära Stora Torget med butiker, caféer och restauranger. I stugan har du tillgång till egen uteplats. Trädgården som omger stugan delas i sin tur med värdparet. Stugan är nyrenoverad i gammal stil, med eget eget badrum med toalett och dusch samt öppet sov- och allrum och litet pentry med kokmöjligheter. När du bokar övernattning i det lilla gästhuset ingår frukost. Boendet lämpar sig för två personer.

 

Bokningslänk >>

Betyg 4,89 AirBnB
Casa Fontenay, charmig lägenhet nära Hjo Stadspark 

Kort om boendet: 
Nyrenoverad lägenheten med gammal charm. Passar perfekt för dig som gillar hemmakänsla borta. Lägenheten ligger i en del av värdens hus, på övervåningen, med separat ingång. WiFi finns tillgängligt. Lägenheten ligger 200 meter från stadsparken och Vättern. Stor trädgård med utomhusmöbler och grill finns att tillgå. Köket är välutrustat och när du tröttnat på matlagning ligger flera restauranger ett stenkast bort.

Bokningslänk >>

 

Betyg 4,8 AirBnB
Charmig nyrenoverad stuga i gammal stil i Hjo 

Nyrenoverad (2021) stuga i gammal stil centralt i Hjo med gångavstånd både till restauranger, gratis utebad, Hjos lummiga stadspark och svalkande dopp i Vättern. I stugan finns en dubbel kontinentalsäng samt bäddsoffa för två personer. Stugan har både egen uteplats och en härlig punschveranda.

Stugan är en året-runt-stuga (golvvärme finns i stugan). 

Bokningslänk >>

 

 

 

TOPPRANKANDE STUGOR OCH LÄGENHETER - HJO'S LANDSBYGD  

Betyg 5,0 AirBnB
A house with a view i Hulan söder om Hjo 

I drängstugan i Hulans hage bor du bekvämt, mitt i naturen. En vacker plats att koppla av och njuta av lugn och stillhet. Boendet ligger granne med värdparets hus, men med egen trädgård utan insyn. Stugan, som är från slutet av 1800-talet, är nyligen renoverad (2021) och modernt upprustad, inredd i nordisk rustik stil med bjälkar i taket och timmerväggar. Alla bekvämligheter finns i form av fullt utrustat kök och badrum, braskamin (ved ingår) samt sovloft (två personer) och bekväm bäddsoffa (rymmer två personer). Vandringslederna Pilgrimsleden och Västra Vätterleden, samt cykelleden Runt Vättern ligger inte långt från stugan, och precis utanför omges du av böljande fält där kor ibland betar samt en vidunderlig utsikt över Vättern och över till Omberg på andra sidan sjön.  

 

Bokningslänk >>

Betyg 5,0 AirBnB
Nybyggd stuga med utsikt över Mullsjön, väster om Hjo 

Nybyggd timmerstuga vackert belägen i skogarna vid den lilla sjön Mullsjön, väster om Hjo. Från stugan har du vacker utsikt över sjön Mullsjön. Du har tillgång till vedkamin, eget kök, badrum och uteveranda. Nära till naturen har du tillgång till vandrings- och cykelleder, både sommar och vinter (skidspår på vintern) på friluftsområdet Högaliden. Boendet erbjuder även cyklar till utlåning om du vill cykla in till Hjo stad (cirka 6 kilometer längs cykelled ner till staden). 

Bokningslänk >>

Betyg 4,93 AirBnB
Sjönära stuga med egen strand vid Mullsjön, väster om Hjo 

Stuga med strandtomt vid den lilla sjön Mullsjön, strax väster om Hjo. Här omges du av vacker natur, egen strand och utsikt över sjön. En avkopplande gömställe för par och familjer som vill njuta av svensk natur men med bara 10 minuters bilfärd till centrala Hjo. Du har fri tillgång till träeka i sjön, nära till vandrings- och cykelleder. Huset har ett sovrum med våningssäng och bäddsoffa, kök, badrum och terrass. 

Bokningslänk >>

Betyg 4,86 AirBnB
Naturskön stuga nära Mullsjön väster om Hjo 

Den här natursköna stugan ligger i den lilla byn Grebban, strax väster om Hjo. Stugan, från tidigt 1900-tal och på denna tid tjänstebostad för Björkestorps gård, är nyrenoverad med modern standard. Här finns eget badrum, kök och två sovrum. Det finns egen uteplats och tillgång till trädgård intill huset. 

Närliggande cykel- och vandringsled tar dig ner till Hjo stad genom naturreservatet Hjoåns dalgång - en cykeltur på cirka 10 minuter eller promenad på 20 minuter. Hjoåns dalgång är en grön oas som delar Hjo stad i två delar och bjuder på en vacker naturupplevelse och en resa genom Hjos tidiga historia. 

Bokningslänk >>

Betyg 4,83 AirBnB
Stallet i Hulan söder om Hjo

Ute på landsbygden 5 km söder om Hjo, finns detta nyrenoverade lilla gårdshus. Här finns tillgång till dubbelsäng och bäddsoffa, kök, matplats, badrum med toalett och handfat (dock ingen dusch). i omgivningen hittar du vackra promenadvägar. Frukost kan erbjudas till extra pris på helger.

Bokningslänk >>

Betyg 9,7 Booking.com
Sommarhus vid Mullsjön i Hjo

"Ferienhaus Smultronställe" är en stuga nära den lilla sjön Mullsjön, strax väster om Hjo. Här erbjuds luftkonditionerat boende med egen terrass, trädgård och grillplats, gästparkering, kök, badrum och 3 sovrum. Handdukar och sängkläder erbjuds mot extra kostnad. 

Bokningslänk >>

 

 

 

Allt boende i Hjo