({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Aktivitet hos Strandflickorna i Lysekil

Fotograf: Amplifyphoto/ Markus Holm

Samarbetspartners

  • 02 mar, 2022
  • Visit Hjo, Hjo turistinformation

Här kommer en kort presentation om vilka nätverk och samarbetspartners Visit Hjo har.

Turistrådet Västsverige

På regional nivå arbetar Turistrådet Västsverige >> med att marknadsföra området Västsverige; Västra Götaland, Skaraborg, Dalsland och Bohuslän. Västsveriges hemsida hittar du här >>

 

Tre Trästäder

1997 inleddes samarbetet mellan de tre trästäderna Hjo, Eksjö och Nora >>. Ingen av de tre trästäderna är den andra lik. Eksjö, Hjo, Nora, alla har de sin särskilda karaktär. Ändå har de mycket gemensamt. Alla har fått utmärkelsen Europa Nostra för arbetet med att bevara och vårda den unika bebyggelsen och kulturmiljöerna. 1990 fick Hjo Europa Nostrautmärkelse för den välbevarade och samlade trästaden.

Europa Nostra >> (Vårt Europa) bildades 1963 och är Europas ledande ideella organisation för bevarandet av Europas gemensamma kulturarv. Föreningen fungerar som en paraplyorganisation för alla som arbetar inom kulturarvsfältet i Europa.

Visit Eksjö          Visit Nora

 

Runt Vättern

Runt Vättern >> är ett viktigt samarbete mellan turistorganisationerna runt sjön. Varje år kommer en tidning ut "Runt Vättern" för dig som cyklar eller kör runt sjön. Det finns även en hemsida kopplad till turismsamarbetet.

 

Destination Skaraborg

Skaraborgs kommuner arbetar tillsammans för att utveckla besöksnäringen i Skaraborg. Besöksnäringen visar god utvecklingspotential och är redan en basnäring i Skaraborg.

Besök Skaraborgs hemsida

 

ABF - Arbetarnas Bildningsförbund

År 2013 inledde Hjo Turistinformation ett samarbete med ABF - Arbetarnas Bildningsförbund. ABF stödjer en del av Hjo Turistinformations kulturarrangemang. Läs mer om ABF här >>

 

NORTIC - onlineförsäljning av biljetter

Under 2021 inledde Hjo turistinformation ett samarbete med Nortic >>. Deras tjänst är att kunna sälja biljetter till allehanda evenemang. Genom att digitalisera biljettförsäljningen, kan besökare köpa biljetter när det passar dem. De behöver inte anpassa sig till varken den fysiska platsen Hjo eller våra öppettider (men möjligheten att få hjälp över disk finns givetvis kvar).