({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Tuana Fridén

Hundvänliga restauranger och caféer

Caféer och restauranger i området runt Hornborgasjön, Falköping, Skara och Skövde där hundar är välkomna.

Cesarstugan, Östra Tunhem
Restaurang och café byggd i gammaldags stil med handmålade tapeter och vackra detaljer på väggar och i tak. På Cesarstugan är hundar varmt välkomna i restaurangen.
www.cesarstugan.se

Österbergs konditori, Tidan
Traditionellt konditori med eget bageri för dig som uppskattar kvalité och personlig service. Konditoriet är byggt 1955 och många av konditoriets recept är riktigt gamla. Hos Österbergs är hundar välkomna på uteserveringen. Dock ej inomhus. Självklart fixar vi en ren skål med vatten att bjuda vovven på om så önskas. 
https://www.facebook.com/%C3%96sterbergs-Konditori-151478141606245/

Löfwings Ateljé & Krog, Hornborga
Njut av restaurangen och caféets läckra utbud av hemlagat och hembakat på Löfwings. Här kan du också kika på Göran Löfwings naturinspirerade konst både ute och inne. Hundar är välkomna till några av borden i restaurangen/caféet, dessa bokas innan ankomst. I utställningen är det ok om man frågar först. På uteserveringen är hundar välkomna och här finns det parasoll och vatten. Anläggningen drivs av familjen Löfwing som själva har tre hundar.
www.lofwings.se

Naturum Hornborgasjön / Café Doppingen, Broddetorp
I ett vackert hus med vasstak och stora glaspartier med utsikt över Hornborgasjön ligger Café Doppingen. Hundar är välkomna till Caféet. Precis innanför dörrarna finns det en avdelning där du får sätta dig tillsammans med din hund. Självklart får du också sitta med din hund på uteserveringen.
doppingencafe.se/


Klosterkafét, Varnhem
Här kan du njuta av gott fika eller varför inte sätta dig mot solväggen, ta en glass och beundra de vackra omgivningarna runt klosterkyrkan i Varnhem? Här är hundar välkomna på uteserveringen.
www.facebook.com/Klosterkafet/

Najas café, Skara
Precis intill Domkyrkan i Skara med pampig utsikt ligger Najas café. Här är även hunden hjärtligt välkommen och kan välja på en alldeles egen meny!
www.facebook.com/Najas.Cafe

Falköpings Saluhall, Falköping
Butik med lokala produkter, café och lunchservering med hembakt och hemlagad mat från grunden. Här kan du ta en fika eller lunch med hunden som sällskap. Det finns även möjlighet att köpa hundgodis till din fyrbenta vän i saluhallen.
www.stjernegerdetgourmet.se

Vilhelmsro Gårdscafé, Falköping
Ett stenkast från Stora Torget i Falköping ligger charmiga Vilhelmsro Gård. Kliv in i den gamla ladugårdsbyggnaden och smaka Vilhelmsros hembakade fika och vällagade mat. Hundar är välkomna på uteserveringen i trädgården, samt även i glashuset om det är ok med de gäster som redan sitter där, kolla med dem först. Det finns en vattenskål med färskt vatten till de fyrbenta gästerna. (Säsongsöppet, vår och sommar)
www.vilhelmsrogard.se

Herrtorps Qvarn, Härlunda
Herrtorps Qvarn ligger i hjärtat av Skaraborg, vid Flians strand inte långt ifrån Hornborgasjön. I den mysiga trädgården intill ån kan du sitta och äta eller fika och här är även din hund välkommen. Vattenskål kan ordnas vid förfrågan. (Säsongsöppet, vår och sommar)
http://herrtorpsqvarn.se/

Fler tips på hundvänlig semester hittar du på vår sida Semester med hund!

Till Semester med hund