({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Fotbollsspelare

Fotbollsläger

På Vilanområdet ligger Sparbanken arena med en 11-manna fotbollsplan, omklädningsrum och läktare. Arenan innefattar också 7 fotbollsplaner varav 3 är konstgräs.

 

Lägerbokning

Vi har lång och omfattande erfarenhet av läger och tack vare de många möjligheter som finns på vårt fritidsområde kan vi tillsammans med er sy ihop ett läger där de flesta aktiviteterna kan ske bara ett stenkast från ert boende. Ni slipper ta bilen och spilla tid på förflyttning och kan istället fokusera på att träna, ha roligt och njuta av stunden! När ni ska välja boende för ert läger har vi flera alternativ att välja bland. Ni kan bo med hårdförläggning hos oss i idrottshallen, ni får då sovplats i våra olika träningslokaler. Här finns kök samt toaletter och dusch att tillgå.
Ett stenkast från oss finns boendemöjligheter på camping eller hotell och på lite längre avstånd fler campingar samt vandrarhem. Mer information om detta kan du läsa här. På nära avstånd finns ett köpcenter med matvaruaffär, sportaffär samt bensinstation och snabbmatsrestaurang.

Boka hallar/läger
Ing-Marie Elmgren
Telefon 0511-322 00

Eva Torstensson
Telefon 0511-322 01

Projektledare Idrottsturism
peter.gustavsson2@skara.se
Telefon 072-7168696