({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Västtrafik

Snabbt och enkelt med buss till Skara

Till Skara är det enkelt att ta sig med buss och visst är det bekvämt att resa kollektivt! Bara att gå ombord på bussen och sjunka ner i stolen med en spännande bok eller tidning.

Inom länet reser du enklast med Västtrafiks bussar och flera av dem stannar i Skara.

Inte långt härifrån passerar SJ och västra stambanan som har station i Skövde och Falköping, med regelbundna anslutningar till Skara.

Även bussen Skaraborgaren som kör mellan Lidköping och Stockholm stannar i Skara för av- och påstigning.

Västtrafik
www.vasttrafik.se

0771-41 43 00

Skaraborgaren - Skövdebuss

www.skovdebuss.se

0500-435630

Närtrafik

Närtrafik är kollektivtrafik för dig som vill åka mellan landsbygd och tätort där det inte går några bussar. Observera att resan behöver förbokas minst en timme innan tidsintervallet börjar! Läs mer här.

Är ni en grupp som behöver boka en buss?

Med bokningstjänsten bokabuss.nu kan ni boka en buss inom er budget som kan användas till och från destinationen men också mellan olika platser och aktiviteter under er vistelse. Du skapar en offertförfrågan via startsidan som skickas vidare till alla anslutna bussbolag som i sin tur kommer svara med en offert. Genom att använda tjänsten sparar ni in både tid och pengar då ni själva slipper ringa runt till olika bussbolag, och ni får möjlighet att jämföra erbjudanden från flera olika bussoperatörer. 

Läs mer om bokabuss.nu här