({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Caféer med det lilla extra

Sitt inte inne! Åk ut på en utflykt och unna dig en gofika på en härlig uteservering eller beställ en smarrig picknickkorg att ta med ut i naturen!

 

Mellomgårdens Café och Gårdsbutik

På Mellomgården Café och Gårdsbutik hittar du hembakt fika, goda smörgåsar, lättare måltider och våfflor i cafét. Inredningsprylar, kläder, leksaker och lokalproducerat i gårdsbutiken. Från den stora altanen fikar du med en härlig utsikt ner mot Hornborgasjön. Missa inte Mellomgårdens nyhet Galetter! Välj vilken fyllning du vill ha och njut!
mellomgarden.nu

Fotograf: Tuana

Klosterkafét

Strax intill klosterkyrkan i Varnhem ligger Klosterkafét. Utbudet är allt från gofika till enklare lunchalternativ. Härlig uteservering i trädgårdsmiljö med utsikt över klosterkyrkan. Klosterkafét erbjuder härliga picknickkorgar att ta med ut på utflykten.

Café Doppingen

Café Doppingen är ett café intill Naturum på fågeludden vid vackra Hornborgasjön. Här kan du avnjuta en fika eller en god lunch i en härlig natur. Stor uteservering att njuta på vid fint väder! Vill du ta med fikat så går det fint att beställa picknickkorg! doppingencafe.se

Herrtorps Qvarn

Herrtorps Qvarn - detta härliga utflyktsmål erbjuder ekologiskt kaffe, hembakta kakor och smakfull mat lagad på lokala råvaror. Här hålls de Västergötska mattraditionerna levande. Qvarnen ligger rofyllt vid Flians strand och här erbjuds både fiske, kanoting och inte minst bäversafari.
herrtorpsqvarn.se 

Fotograf: Tuana Fridén