({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Lägg till evenemang

Här kan du enkelt lägga in evenemang i Skaras digitala evenemangskalender som finns på Skara kommuns webbplats och på www.upplevskara.se.

Evenemangen skall vara öppna för allmänheten, vara turistiskt intressanta och uppfylla  punkterna i vår evenemangspolicy. Vi förbehåller oss rätten att neka publicering av evenemang.

Evenemanget kommer att granskas och godkännas av oss före publicering. Detta tar 1-2 arbetsdagar. Vid frågor, maila till upplevskara@skara.se

Använd helst webbläsaren Google Chrome, den fungerar bäst i detta sammanhang.
Observera
:
Om inte formuläret godkänns på grund av att något fält ej är korrekt ifyllt, måste även bilden läggas in på nytt. Endast bilder, ej pdf:er eller andra dokument går att bifoga som bild. Ett vanligt format på en bild är t ex .jpg. Bilden måste vara i liggande format.

Om du efter att ha skickat evenemanget för godkännande, behöver göra några ändringar, mailar du oss dessa på upplevskara@skara.se så hjälper vi dig!

Evenemangen publiceras sedan i evenemangskalendern samt på skara.se.

Evenemangsformulär

Kort mening som sammanfattar evenemanget Max 85 tecken (85 tecken kvar)

Denna syns strax under titel. 

Evenemangsbild

OBS! Undvik text i bilden. Använd liggande bildformat. Bilden ska vara i JPG eller PNG och den skall vara minst 2400 pixlar bred. Max 4MB.

Kort beskrivande text av vad bilden visar. Max 80 tecken (80 tecken kvar)
Jag intygar härmed att bifogad bild är godkänd att användas för marknadsföring på vastsverige.com av personerna som medverkar på bilden samt fotografen

Kontaktinformation

Ev. Länk till sida för evenemanget t.ex. https://www.vastsverige.com

Telefonnumret förväntas börja på 0 eller + och får bara innehålla siffror, - och mellanslag. Ex +46 31 12 34 56 eller 031-12 34 56

Ev. adress till Facebook, t.ex. https://www.facebook.com/vastsverige OBS! Får ej innehålla mellanrum

Ev. adress till Instagram, t.ex. https://www.instagram.com/vastsverige OBS! Får ej innehålla mellanrum

Övrigt