({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Foto inifrån Mariestads golfkrog med buffébordet i förgrunden och sittplatser i bakgrunden.

Mat & Golf

För dig som älskar både mat och golf så är Skaraborg ett utmärkt val. Här kan du kombinera sköna gröna banor med matupplevelser skapade med lokala råvaror av passionerade krögare. 

Läckö

Efter en tur på Läckö golfklubbs bana, belägen på natursköna Kållandsö utanför Lidköping, kan det kännas lockande med en bit mat. Då kan vi rekommendera Mellbygatans i Lidköping, en gunstling bland lokalbefolkning och besökare tack vare den mysiga miljön och den goda maten som lagas på lokala råvaror. Glöm inte att titta in i gårdsbutikerna på Närebo och Lilla Labäck på vägen till Lidköping, här finns en massa lokala delikatesser att köpa med sig hem.

Falköping

Falköpings golfklubb golfar på en av Golfers digest topprankad bana. Missa inte Restaurang Teaterbaren som också kallas för hela Falköpings vardagsrum eller Arvids som är kurortens Mössebergs egen restaurang.  I Falköping finns också det berömda ostmeckat Falbygdens osteria - ett måste för alla ostälskare som vill köpa med sig något gott hem. I närheten av Falköping finns ett annat mecka för både tranor och fågel- och naturälskare. Vid Hornborgasjön finns möjlighet att se tranor dansa och att njuta av mat och konst hos Löfwings ateljé & krog.

 

Skövde

Med Billingens böljande sluttningar i ryggen bjuder Billingens golfklubb in till härliga golfrundor. God mat lagad på lokala råvaror hittar du sedan när hungern sätter in i Skaraborgs hjärta - Skövde. Lilla krogen, Haket och Hållbar är alla exempel på hur väl det smakar när hängivna krögare får göra sitt. Från Lilla saluhallen kan du köpa med dig traktens lokala delikatesser. Uppe på Billingen finns Restaurang Berget i nya Billingecenter. 

Töreboda

Längs med Sveriges största byggnadsverk, Göta kanal, ligger Töreboda med de unika restaurangerna Krubb och Mandys diner. Här golfar du på betagande vackra Töreboda park och golfklubb.