({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Niclas Ahlin

04
sep
-
31
dec

Bio på Park
Hjo

Följ med in i biomörkret

Under året visar Hjo Biografförening, i samarbete med Videvox, ett flertal filmer på Park i Hjo. Föreningens syfte är att främja biografkulturen i Hjo. Verksamheten baseras på ideellt engagerade personer med stort intresse för kultur i allmänhet och film i synnerhet. Välkommen att besöka deras biovisningar. 

 

PROGRAM FÖR PARK BIO HJO

 

Besök PARK BIO I HJO >> för att se höstens filmer. 

 

BRA ATT VETA

  • Kassan öppnar 45 minuter innan föreställningen.
  • Du kan boka online.
  • Du kan köpa biljetter på plats (betala med kort eller kontant).
  • Hjo Biografförening sponsrar biljetter till assistenter som ledsagar sin brukare. Dessa biljetter kan dock inte förbokas.

 

Stöd Hjo Biografförening – bli medlem

Hjo Biografförening är en ideell förening och bildades 2012. De visar film på Park som är en del av Kulturkvarteret Pedagogien. Biografen har digital utrustning med 7.1 ljud, 2K digitalprojektor och möjlighet till 3D-visning samt mottagare för livesändningar. Varannan vecka visas matiné för barn och kvällsfilm på söndag, samt vuxenmatiné på måndag och kvällsfilm på onsdag. Biljetter kan du köpa här på https://bio.se/biografer/parkbiografen eller köpa på plats med Swish, kort och kontant. Presentkort finns.

Föreningar som visar film i Hjo

I Hjo finns det två föreningar som visar biofilmer i Hjo. På Hjo Biografförenings visningar betalar du per film, medan på Hjo filmstudios filmer betalar du för ett medlemskap som håller en säsong – vår/höst, oavsett hur många visningar du väljer att besöka. Du kan också via Hjo Kultur och teaterförening se livesändningar och inspelade baletter, operor med mera.

 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Hjo Biografförening

Bangatan 1 B

544 33 Hjo


Telefon: +46 503 123 30


E-post: Skicka E-post

Hemsida: park-bio.se/